Ei ihan mun väri

Joskus sitä tekee hutiostoksia myös kynsilakkarintamalla. Vaikka kuinka tutkailee swatcheja ja lakka näyttää niissä kivalta, niin sitten omilla kynsillä se ei vastaakaan odotuksia. Taas kerran minulle kävi niin.

Sunnuntaina missikisafiiliksissä lakkailin kynsilleni vastikään postissa saapunutta OPIn Miss Universe Collectionin Congeanility Is My Middle Name -lakkaa (voisiko olla vielä pidempi lakan nimi, huh…) ja pakko oli todeta, että väri ei omilla kynsillä sytyttänyt ei sitten yhtään. Maanantaina sitä ihan päivänvalossa katsastelin ja totesin, että kiertoon lähtee. Mutta en silti jaksanut uusia alkaa laittamaan vaan päätin ehostaa kynsiä hieman. Päälle siis kerros harmittavan vähällä käytöllä laatikossa oleillutta Nubar 2010-flakieta ja vot.

c-is-my-middle-name-con-nubar-2010

Niin paransi ehostus kynsiä sen verran, että pari päivää näitä sietää ja jopa salaa hiukan ihailee. Tuo 2010 on ihan mahtavan monivärinen eri kulmista katsottuna. Soisi sen kynsille hiukan useamminkin päätyvän.

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s