Prinsessan kyyneliä

Viime aikoina on rimpsessojen kyyneleitä nähty paitti länsinaapurissa myös Espoossa. Ja taisin mä näissä kynsissä ihan pääkaupungissakin käydä. Blogisisko Papu ei nimittäin ollut ainoa, joka tykästyi a-englandin uuteen kokoelmaan niin, että ihan tilaamaan piti ryhtyä. Murmis kotiutti neljä lakkaa, joista ekana kynsille pääsi siis tuo Princess tears. Vuoroaan vielä vuottavat Ascalon, Saint George (jota merenvihreän sijaan nimittäisin tealiksi 😉 ) ja Bridal veil.

Princess tears on ihana vaalea liila hololakka ihan parhaasta päästä. Tästä nimittäin puuttuivat holoja usein vaivaavat huonot ominaisuudet; huono levittyvyys ja heikko kesto, ihan kokonaan holo-ominaisuuksien siitä kärsimättä. Ei tarvittu spessuja aluslakkoja, tavallisesti käyttämäni Poshen nopeasti kuivuvan aluslakan päälle PT levittyi oikein nätisti ilman raitoja ja kaljuja kohtia. Melkein yksi kerros olisi riittänyt, mutta muutama epätasaisuus sai minut lisäämään toisenkin kerroksen. Secheä päälle ja lakka pysyi hyvänä ja lohkeamatta monta päivää.

Ja mikä ihana ihana kimmellys. Harmittavasti en ehtinyt hyödyntää näiden kynsien keston kohdalle sattunutta ainoata aurinkoista päivää kuvaamiseen, joten kuva on otettu kirkasvalolampun loisteessa. Valitsin tähän tarkoituksella hiukan epätarkan kuvan, koska tässä kuvassa lakan väri ja holo-efekti tulivat tarkkoja kuvia paremmin esiin.

aengland-princess-tears

 • Aluslakka: Poshe Fast drying basecoat
 • Värilakka: a-england Princess tears
 • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Tämä lakka pääsee kynsille ihan varmasti uudelleenkin, kunhan saan fiktiivisen mustan laatikkoni ensin tyhjäksi. Ja tuskin maltan odottaa, että pääsen kokeilemaan muita kokoelman lakkoja. Nämä lakat ovat muuten niin pigmenttisiä, että toiminevat hyvin leimailussakin, pitää pian testata sitäkin.

7 kommenttia artikkeliin ”Prinsessan kyyneliä

 1. Sanovat muuten, että pikakuivattava heikentää hologrammiefektiä. Mun omat hologrammilakoista rajoittuu Tokmannin halpismerkin lakkoihin, niin en tiedä asiasta tämän enempää. Noi Tokmannin lakat tuppasivat kyllä jäämään siveltimeen kiinni ja pientä hologrammiglitteriä oli sitten seuraavassakin manikyyrissa aina.

  Tykkää

  • Siis omat kokemukset hologrammilakoista. Jää sanatkin välistä kun googlaan niin ahkerasti tuota a-englandia 😀

   Tykkää

   • Juu se on totta, että joitakin hologrammilakkoja mikä tahansa päällyslakka latistaa. Minä testailin aikoinaan NfuOh:n ja Make Up Storen holojen kanssa päällyslakkoja ja -lakattomia kynsiä rinnan, taisin ihan Secheä tai Poshea käyttää, ja ei se ero ollut niin iso, että olisin jättänyt käyttämättä. Hologrammilakat on yleensä niin ohuita, että kuivuvat hyvin ilman pikakuivattajaakin, mutta lohkeilevat ja kuluvat tosi nopsaan ilman suojakerrosta.

    Tämän a-englandin lakan kanssa ei päällyslakkaa ehkä välttämättä olisi tarvinut. Tämä on koostumukseltaan selkeästi esim. NfuOh:n holoja paksumpaa, ei ollenkaan siis perinteisen hololakan tyyppistä koostumukseltaan. Ja pikakuivattava päällyslakka ei vaikuttanut ulkonäköön mielestäni ollenkaan :). Kaikin puolin loistava lakka siis, vain hinta on hiukan kirpaiseva.

    Tykkää

 2. Joo joo, tietysti teal, mutta kun teal ei ole suomea 😛 Mutta onpas vain ihana lakka, miksiköhän minä jätin sen kaupan hyllylle? :O

  Tykkää

  • Kato kun mää oon insinörtti enkä suomen kielen magisteri, niin mä voin sanoa myös teal 😀 😉

   Tykkää

 3. Haaste odottelee blogissani bblingblingbarbie.blogspot.com 🙂 Mikä olis sellanen maailman paras ensimmäinen hololakka? Sellaisia kun en vielä omista ja ois kiva ettei se eka oo ihan kökkö 😀

  Tykkää

  • Kiitos. Maailman parhaasta hololakasta voi olla montaa mielipidettä, mutta minä omien kokemuksieni perustella voisin suositella melkein jotain näistä a-englandin Legend-kokoelman lakoista. Näissä on hyvä laatu ja koostumus. Et tarvitse erityistä aluslakkaa, jonka kanssa hololakan käyttö olisi tuskatonta ja kestokin on hyvä verrattuna moneen muuhun.
   NfuOh:n holot ovat myös ihania, mutta niiden kanssa tarvii sitten kikkailla enemmän juuri noiden pohjustuksien kanssa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s