Vaikea väri

Zoyan Penny oli alunperin Papun lakkakokoelmassa, mutta päätyi minulle Papun todettua sen olevan hänelle väärän värinen. Minulla on aina ollut heikko kohta puolustuksessa oranssin kohdalla ja siksi Penny piti ihan ehdottomasti adoptoida minun luokseni. Vaan kauan on Penny saanut laatikossa odottaa vuoroaan, kun aina muut värit ovat keulineet valinnassa ohi. Nyt päätin antaa sille mahdollisuuden ja  vihdoin se pääsi kynsille asti.

Ominaisuuksiltaan Penny oli oikein hyvä, levittyi kauniisti ja tasaisesti, peitti hyvin kahdella kerroksella. Ei se huonosti kuivunutkaan, mutta silti onnistuin saamaan kynsiin monta ruttua ja lommoa. Ja se väri… no ei taida oranssi olla minullekaan ihan sopiva. Kauniilta näytti ja tykkäsin, mutta jotenkin se silti tuntui väärältä kynsillä. Mutta kyllä oranssi edelleen on lempivärieni joukossa.

Leimailin sitten hiukan väriä laimentaakseni ja pahimpia kolhuja peittääkseni Pennyn päälle Color Clubin Foiled-kokoelman Antiquated-lakalla. Oi jospa aina leimailu olisi yhtä helppoa. Laatta, lakka ja leimasin pelasivat tällä kertaa loistavasti yhteen ja leimaaminen sujui kuin tanssi. Lauleskelin siis samalla taasen ylistyslaulua XL-stamperille ;). (paremman kuvan leimailuista voi kurkata täältä, siinä vain värit ovat ihan liian punaiset). Mutta eivät kaikki kolhut kumminkaan peittyneet, kuten keskisormesta huomaatte…

zoya-penny-stamped-CC-antiquated-color

 • Aluslakka: Poshe Fast drying basecoat
 • Värilakka: Zoya Penny
 • Leimailulakka: Color Club Antiquated
 • Laatta: Magno H29
 • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Niin, ihan kivathan nämä olivat, mutta jotenkin eivät sytyttäneet kumminkaan. Ja vaikka oranssista kovin tykkäänkin, on Penny vaarassa pudota seuraavassa lakkakarsinnassa.

6 kommenttia artikkeliin ”Vaikea väri

 1. Kynsistä tulee mieleen ihan tiikerijäätelö! 🙂 Kuvissa tämä näyttää todella paljon kupariin taittavalta oranssilta, vai oonko ihan värisokea? 😀 Puhtaat oranssit/persikkaiset oranssit on kyllä enemmän mun juttu!

  Tykkää

  • Slurps 😉 Joo kyllä Penny kupariin taittaa, etenkin kun lakka on metallimainen pinnaltaan ja se korostaa sitä. Joku kultakuparisekoitus tuo oikeastaan taitaa olla.

   Tykkää

 2. Vaikka oranssista tykkäänkin, tuo väri ei myöskään minua oikein sytyttänyt. Mutta leimaukset on kyllä kivat!

  Tykkää

 3. Tämä yhdistelmä näyttää oikein kivalta! Ja välillä tosiaan leimaukset onnistuu ja joskus taas ei niinkään hyvin:D Mulla on vaan Konadeja, mutta olen miettinyt joidenkin muidenkin hankkimista, kun kynnet alkavat olla liian pitkät konadin kokokynnenkuvioille:>

  Tykkää

  • Kiitti. Mulla Konadin koko kynnen kuviot ei riitä, vaikka kynnet olisi lyhyetkin. Siksi tykkäänkin erityisesti Magnon laatoista, missä kuviot on isoja. Joskus kyllä jopa liian isoja…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s