Punainen vol x.x

Täydellisen punaisen metsästystä jälleen. En edes muista kuinka mones osa (kaikkia kokeiluja ei lie edes dokumentoitu). Essien Size matters tuli tilattua jonkun tilauksen täytteenä kerran, mutta ei kyllä oikeastaan harmita, että se tuli silloin koriin poimittua.

Lakka levittyi kynnelle todella nätisti, melkein kuin itsestään. Lakassa oli voimakas pigmentti ja kaksi kerrosta riittikin hyvin tasaiseen ja peittävään pintaan. Pullossa lakka oli aika kirkkaan punainen, mutta kuivuessaan muuttui pari astetta tummemmaksi. Minulla oli suuret suunnitelmat leimailla näihin jotain uudella varta vasten leimailua varten tilatulla Barry M:n Silver foil -lakalla, mutta ihastuin punaiseen kiiltävään pintaan niin kovasti, että jätin leimailut tekemättä. Lakka näytti eri valaistuksissa hyvinkin erilaiselta. Kirkkaassa luonnonvalossa lakka oli peruspunainen, mutta hiukan hämärämmässä tai loisteputkivalossa se vaikutti tumman punaruskealta. Swatch-kuvia googlaamalla saa hiukan käsitystä lakan monimuotoisuudesta.

Essie-Size-Matters

 • Aluslakka: Poshe Fast drying basecoat
 • Värilakka: Essie Size matters
 • Päällyslakka: Orly Won’t chip

Niin, päällyslakkana käytin tällä kertaa Orlyn Won’t chipiä. Won’t chip my ass… Alle kaksi vuorokautta lakkaamisesta megaluokan chipit kummassakin kädessä. Onkohan se niin, että Orlyn alus- ja päällyslakat toimii hyvin vain Orlyn lakkojen kanssa, kun minulla tuntuu aina kesto niitä käyttäen olevan huonompi.

Ja pari muutakin juttua noiden kynsien yhteydessä jäi harmittamaan:

 1. Miksei lakkapullon sormenjälkiä huomaa kuin vasta kuvaa käsitellessä?
 2. Ei sitten tainnut olla ihan tasainen paikka keskisormessa… (etusormen puoleinen reuna oli aika kuhmuinen)
 3. RIP hyvin palvellut Duroyn siistimissivellin, tätä lakkausta siistiessä alkoivat harjakset irrota ihan tukkoina. Ehkä ei kannattaisi uittaa sitä sivellintä varren puoliväliin asti asetonissa :/.

Tästä lakasta jäi hiukan punaisia jämiä kynsien reunoihin vaikka kuinka putsasin. Ja kolmessa kynnessä on repeämä sivussa, joten nämä lakat poistettuani tein kynsille lyhennys- ja hoitoremontin ja laitoin uudet paikat kaikkiin repeämiin. Koitin ottaa kaikista vaiheista kuvat, jos vaikka joskus saisin Murmiksen kynsienhoitotuton niistä aikaiseksi.

4 kommenttia artikkeliin ”Punainen vol x.x

 1. Mulla taitaa olla tuo sama lakka, vaikka mun on vaikea käyttää noin punaista sävyä. En muista ulkoa sävyn nimeä, mutta ainakin se on tosi lähellä jollei ole tämä sama. Testasin sitä joskus ennen joulua, mutten saanut oikein siistiä jälkeä aikaiseksi, plääh. Pitäisikin kokeilla joku päivä uudestaan, jos se toimisi jo paremmin! 😀

  Tykkää

  • Minäkin olin aluksi hiukan epäileväinen tämän suhteen, mutta se värin vaihtelu eri valaistuksissa teki tästä mielenkiintoisen.

   Tykkää

  • Kiitti, valot tosiaan muutti tätä välillä tosi tummanpunaiseksi, joka ei ollut juuri räväkkä,

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s