Akryyli”lyhteet”

Pitipä minunkin hankkia Oumaxin akryylivärit, kun monessa blogissa olen nähnyt hienoja kuvia akryyliväreillä toteutettuna. Ja näillähän ei ole mitään tekemistä akryylikynsien kanssa, ihan luonnollisille kynsille minä näillä maalailen.

Pian tuli kuitenkin huomattua, että hienot maalaukset ja omat akryylivärit eivät kumminkaan kulje käsi kädessä. Minä aloitin varovasti aikeenaani maalailla kiekuroita valkoisella Trindin punaruskean lakan päälle. Tartofraiseshan usein niitä kiekuroita maalailee ja saa niiden tekemisen näyttämään hyvinkin yksinkertaiselta, one stroke -kuvioita en uskaltanut edes kokeilla. Vaan eipä sujunut, mahdotonta oli saada ohutta viivaa aikaan ja kirosin jo pensselit ja värit moneen kertaan. Ei uskoisi minun nuorempana käyneen kuvataidekoulua…

Mutta päätin, että joitain on kynsille saatava aikaan, kun kerran olin päättänyt. Niinpä suttasin niihin tuollaiset ”lyhteet” ja strassitkin ymppäsin, kun olin ne kerran esiin valmiiksi jo kaivanut. Aika kauheat (ja tämä on se paremmin onnistunut käsi :P), mutta ehkä mä vielä tässäkin lajissa kehityn joskus…

trind-CC121-ja-I-akryylit

  • Aluslakka: Seche Base™ ridge filling base coat
  • Värilakka: Trind CC121
  • Päällyslakat: OPI RapiDry ja Kami

Minusta on muuten tylsää, kun lakalla on vain jokin numero, eikä nimeä ollenkaan. Tuo CC121 oli hätäostos, kun poikasen ristiäisiin aikoinaan halusin ruskeat kynnet, jotta ne sopisivat asuun. Prisman valikoimasta tuo tarttui mukaan, mutta on kyllä hiukan liian punertava kunnon ruskeaksi. Saattaapi siis lähteä kiertoon tästä osoitteesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s