Vähän meh ranskis ja muita ei niin onnistuneita yritelmiä

Joskus sitä on visio kynsistä mielessä, mutta toteutuksesta ei vaan millään tule mitään. Viimeisen viikon aikana bad nail day on sattunut minun kohdalleni jo ihan liian usein. Vastoinkäymiset eivät nimittäin loppuneet akryylimaalausten epäonnistumiseen. Nämä kaikki ovat enemmän tai vähemmän epäonnistuneita ja ihan oikeasti nolottaa näitä täällä edes esitellä, mutta se musta laatikko on saatava tyhjenemään…

Ensin ranskisyritelmä, jossa pohjalla peri kerrosta Sechen aluslakkaa antamassa vaalean ja tasaisen värin paikatuille kynsilleni. Sitten vapaalla kädellä tipit Color clubin Aliaksella, kun en ehtinyt odotella aluslakkojen kuivumista tippitarroja kestävään kuntoon. Ja päälle kone Helsingin U28 -lakkaa antamaan kimalletta sekä päällyslakka. Vapaalla kädellä tippien lakkaaminen ei onnistunut kovin hyvin ja muutenkin kynnet olivat jotenkin kalpeat. Ei ihan täysi katastrofi kuitenkaan…

CC-alias-tips

… toisin kuin nämä kynnet. Näissä tuli niin monta failia, etten viitsi edes laskea . Lakkasin ensin kynnet Orlyn Plastics kokoelman Retro Redillä. Plasticeissa on satin pinta kuivuessaan, joten jätin päällyslakan laittamatta (fail!). Arvatenkin kolhuja ehti tulla, ennenkuin kynnet olivat kuivat. Päätin, että peitän kolhuja Wet n Wildin Night Prowlilla. Tein siis ensin koristeluja Night Prowlilla (fail!), ne menivät totaalisen huonosti, joten vedin sitten lakkaa koristelujen päälle vaan kylmästi (fail!). Keskari oli samanlainen nimettömän kanssa, kunnes onnistuin rullaamaan siitä lakat (fail!). Sitten vedin siihen NP:ia päälle (fail!) ja otin kuvan sen ollessa vielä märkä. Sanomattakin on selvää, että nämä lähtivät veks kynsiltä samantien viimeisten lakkojen ollessa vielä märät. Olisi ehkä kannattanut jättää Retro red kynsille ihan yksinään…

retrored-nightprowl

Lopuksi vielä kaksi Models Own Beetle Juice -failia. Näissä ei sinällään mitään isoa ongelmaa, mutta lakan koostumus aiheutti pikkuvikoja. Ensin Aqua Violet. Ihana väri, mutta liian litku koostumus. Olisi kannattanut varmaan kerrostaa jonkin tumman päälle, sillä vasta neljäs kerros tasoitti ja peitti kunnolla. Arvatenkin niin monen kerroksen kesti kuivua ikuisuuden ja siksipä toisen käden lakat olivatkin aivan rutuilla…

MO-Aqua-Violet

Ja Purple Blue. Ihan kaunis lakka ja Aqua Violetia parempi koostumus, mutta kauniimpi pullossa kuin kynsillä ja kuplikin vielä. Ei oikein vakuuta nuo Beetlet laadullaan. Saa nähdä viitsinkö vielä kahta mustassa laatikossa odottavaa edes testata.

mo-purple-blue

Semmoisia. Toivottavasti seuraavat yritelmät onnistuvat jo taas vähän paremmin, muuten loppuu pian usko omiin kykyihin :D. Ehkä nämä saivat jonkun hymyilemään edes, ettei tullut turhaan postattua näitä epäonnisiakin välillä.

4 kommenttia artikkeliin ”Vähän meh ranskis ja muita ei niin onnistuneita yritelmiä

 1. *Myötätuntolöyhytystä!!*
  Voi eiiih, nuo punavioletit viritykset on kyllä kerrassaan myötätuntoa herättävät. Niiiiin tiedän, miltä tuntuu, kun kynnet menee pilalle hyvästä ajatuksesta huolimatta :D. Oispas ollu kiva nähdä mitä tuon keskisormen mustahkon lakkaläjän alla oli ;). Ihanaa, kun julkaisit tällaisia ei-niin-onnistuneita, kuuluu asiaan :)).

  Tykkää

  • Kiitos 😀
   Mustahkon lakkaläjän alla oli ensin pilkkuja, sitten kukkia ja sitten samanlainen raita kuin nimettömässä. Ja lopulta siinä oli lakka rullautunut lähes puolelta alalta. Ei siis todellakaan onnistuneet yritelmät 🙂

   Tykkää

 2. itse laitoin kerroksen mustaa ja aqua violetia yksi kerras päälle ja tsädäm! Muiden beetlejuicelakkojen kanssa en tätä vielä ole koittanut:) siinä vihreässä kyllä tuntu olevan jo parempi pigmentti..?

  Tykkää

  • Pitää varmaan antaa sille kerrostettuna uusi tilaisuus, mutta toisaalta se on aika lähellä mun Sally Hansen Turquoise opalia, joten saattaa silti lähteä myyntiin tai vaihtoon.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s