Pyhä Yrjö

Koska koristelut ovat viime aikoina menneet niin päin hongikkoa, oli varsin virkistävää lakata välillä ihan yksiväriset kynnet. Ja silloinhan kannattaa tietysti valita mahdollisimman näyttävä lakka. Minulla valinta osui a-englandin Saint Georgeen (eihän minulla ja Papulla koskaan ole samoja lakkoja, eihän 😉 )

Liikaa ei varman voi näitä a-englandin lakkoja hehkuttaa. Loistava koostumus, hyvä kesto ja ihanat värit. Ainoa miinus taitaa olla toi hinta. Mutta hehkutuksesta huolimatta olin tähän pyhään yrjöön hiukan pettynyt. Jotenkin odotin sen olevan hiukan enemmän siniseen vivahtava. Varjossa se oli selkeän vihreä tai hyvällä tahdolla vihertävä petrooli ja sininen tuli esiin vain kirkkaassa auringonpaisteessa ja silloinkin vihreä hallitsi sekä pohjassa että kimalluksessa. Mutta vihreydestään huolimatta oikein hyvä lakka, minä laitoin kaksi kerrosta, mutta huolellinen lakkaaja selviäisi varmaan yhdelläkin kerroksella. Taas oli tosi vaikeaa saada lakan säihke ja kevyt hologrammisuus esiin kuvissa. Tässä yleiskuva väristä ja hiukan tarkempi kuva, josta saa aavistuksen käsitystä lakan syvyydestä.

stgeorge

stgeorge-close-up

  • Aluslakka: Seche Base™ ridge filling base coat
  • Värilakka: a-england Saint George
  • Päällyslakat: OPI RapiDry

Ensi postauksessa alkaakin Murmiksella uusi teema, mutta siitä sitten lisää silloin. Ja kynnet on silloin myös ihan nysät, kun vaihtekeeksi taas kyllästyin niitä paikkailemaan ja lyhensin kaikki lohkeamat hemmettiin. Muutama kynsi onkin nyt lähes tuskallisen lyhyt :/, mutta kasvaa ne siitä hiljalleen taas. Aika oudoilta nää nysät kyllä vaihteeksi tuntuu esim. näppistä takoessa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s