A-Z: A niinkuin Ascalon

Edellisjulkaisussa hiukan jo lupailinkin uutta teemaa ja tästä se nyt alkaa. Aakkosteema! Nappasin idean Solveigilta Nailin’ It! -blogista ja olin ilahtunut, kun ymppäilin mustan laatikkoni sisällön aakkossuunnitelmaan ja hiukan soveltaen (x ja q, anyone?!) vain kaksi saraketta jäi tyhjiksi. Skandit jätin suosiolla pois teemasta :D. Phi-hoo, ei enää pohtimista, millä lakalla seuraavaksi lakkaisi :).

Säälittävän lyhyille kynsilleni ekana siis pääsi a-englandin Ascalon. Olipa ihan mahdoton kuvattava; harmaa hologrammilakka, jossa on häivähdys violettia mukana. Aivan ihana. Ajattelin leimata päälle myös a-englandin Pricess tearsilla, mutta pettymyksekseni kuviot eivät erottuneet ollenkaan. Toisen käden jätin jopa leimaamatta. Kuvat eivät tosiaankaan tee oikeutta tälle lakalle, mutta tässä ne nyt siitä huolimatta ovat:

ascalon-con-PT

 • Base coat: Seche Base™ ridge filling base coat
 • Polish: a-england Ascalon
 • Stamping polish: a-england Pricess tears
 • Plate: Magno A31
 • Top coat: OPI RapiDry & Seche Vite™ dry fast top coat

Aavistuksen hologrammiuden ihanuudesta voi saada tästä tähikuvasta:

ascalon-con-PTcloseup

Ascalon pysyy lakkakokoelmassani mukana varmasti ja eikös tämä ollut juurikin se lakka, jolla Papu jokin aika sitten leimaili nätisti…  Kynnet ovat tällä hetkellä ihan luvattoman huonossa kunnossa, liekö sairastelukierre näkyvissä niissäkin. Vaikka ne olivat jo noin lyhyet, sain pari kynttä katkemaan ja lohkeamaan tuskallisesti tämän lakkauksen jälkeen. Kovasti polttelee ottaa geelit, kun olen supermalttamaton odottamaan kynsien kasvua. Saapa siis nähdä, millaiset kynnet B:n kohdalla ovat.

Since I picked this alphabet theme from english speaking blog I’ll be adding a short commentary in english at least to these A-Z articles. Idea of alphabet theme is from Solveigs blog Nailin’ It!. I absolutely loved it to put all my untried polishes in a line and find out that only few letters are missing out from this theme.

My letter A is a-englands Ascalon which was a nightmare to photograph. I was unable to capture the holographic shimmer and lovely violet shade in the mainly gray polish. Also I was very disappointed in my a-england Princess tears stampings. They don’t exactly stand out from the base and were hard to see even alive.

5 kommenttia artikkeliin ”A-Z: A niinkuin Ascalon

 1. Hei taidan napata tämän idean, koska en millään aina keksi ideoita lakkailuun! 🙂 Tulispa siis ainakin lakkavalikoimaa käytyä hyvin läpi.

  Tykkää

  • Minäkin totesin, että tällä systeemillä saa lakkoja käytyä hyvin läpi. Kiitos siis Solveigille ideasta.

   Tykkää

  • Siitä vain, itsekin sen intona nappasin. Ascalon on tosiaan paljon kuvia kauniimpi livenä. Minun taidoillani sen loistoa ei saanut ollenkaan vangittua.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s