Murmiksen neljännet geelit

Hiukan alle kaksi viikkoa ehtivät viime geelit kynsillä olla, kun pääsin Beauty Memoriesiin Johannan luo korjaamaan katastrofia. Niinhän siinä kävi, että edelliset geelit piti viilata kokonaan pois, jotta saatiin kynsistä taas hienot. Omat kynnet oli aika surkeassa kunnossa ilmaantumisten alla, joten ihan kunnolliset geelit laitettiin taas. Tällä kertaa käytettiin Artisticin geelejä ja muottitarroja, joilla muotoiltiin kynsiin hiukan lisää pituutta. Kynsiin tehtiin turkoosi liukuväri kahdella UV-kovetteisella lakalla ja liukuväri jäi päällimmäisen geelikerroksen alle.

Piti valita hiukan utuinen kuva, että edes hiukan erottuisi kärjissä olevan lakan glitter. Samoin huomannette, että hetken ovat kynnet ehtineet jo kasvaa geelien laiton jälkeen kuvaa otettaessa. Mutta huraa, vain ihan pikkuisia ilmautumia kahden viikon kohdallakin vasta havaittavissa. Minä tykkään näistä kynsistä ihan hurjasti, siksi ei  alkuun pahemmin tullut lakattua näiden päälle mitään.

korjatut-geelit-artistic

Aloin sitten laskeskella, paljonko kynsien huoltaminen tulee maksamaan pääkaupunkiseudulla laadukkailla materiaaleilla. No kalliiksihan se tietysti tulisi. Päädyinkin tilaamaan oman UV-uunin ja Cesarsin geelit. Alan siis itse harjoitella geelien laittoa, saapa nähdä mitä siitä tulee. Mutta vermeet sai hankittua parin-kolmen huollon hinnalla, joten eiköhän tässä säästöä synny aikaa myöden. Seuraavalla kerralla kuitenkin mennään aakkosissa hiukan eteenpäin…

10 kommenttia artikkeliin ”Murmiksen neljännet geelit

 1. Onpa nätit! Pitäis itekin harjotella noiden värigeelien käyttöä. 🙂 Muistithan ostaa myös primerin ja prepin! 🙂 Cesarsin huoltogeeli (refill) on ihan loistokamaa.

  Tykkää

  • Tänks. Juurikin tuota Refilliä hankin ja sitten Sealing-geeliä päälle. Ja toki muistin primerin ja prepin myös. Tilasin jopa cleanseria, mutta sitä en varmaan toiste tilaa, kun näyttää olevan isopropanolia, jota saa helposti apteekistakin (Neo Amisept). Pitää tehdä hintavertailu, kunhan varasto on käytetty.

   Tykkää

   • Mä en ole sealing-geeliä kokeillut, mutta saman asian ajaa myös tämä: http://www.cesarsshop.fi/geelilakka-super-gloss-p-1401.html

    Helppo levittää, kun tuo aine on semmosta luirua kynsilakan tapasta ja siinä on kynsilakkasivellin, helpompi levittää kun geelisiveltimellä! 🙂

    Ja kiitos tuosta Neo Amisept vinkistä, enpä oo tajunnukaan että toi on ihan samaa kamaa.. Jos se tulee halvemmaksi, niin taidan siirtyä siihen itekin, koska sitä ainetta menee.

    Tykkää

   • Mä ton Sealing-geelin valitsin ihan siksi, kun sen kehutaan estävän hyvin ilmautumisia. Saapa nähdä.

    Tykkää

 2. Mäkin aikoinaan laskin, että käymällä geelikynsikurssin maksan kerralla 4 huollon käyntikerrat ja materiaalimaksutkaan eivät päätä huimaa, kun kerran kuukaudessa huollan kynteni. Omiin kynsiin tavaraa ei mene paljon 🙂

  Tykkää

  • Jep. Nyt alkuun saattaa mennä enempi, jos en vaikka ihan ekalla kerralla kumminkaan vielä osaa :D.

   Tykkää

 3. Toivottavasti nämä geelikynnet nyt pysyvät vähän paremmin. Pettymyksien kautta voittoon! 🙂

  Tykkää

  • Per aspera ad astra tosiaankin. Ainakin tähän mennessä (reilu pari viikkoa) saatujen kokemusten perusteellaa voi todeta näiden pysyvän erittäin paljon paremmin. Ihan muutama pieni ilmautuminen on havaittavissa ja kärjetkin ovat kestäneet lohkeilematta.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s