A-Z: C niinkuin Cold Metal

Nyt jo hiukan mietityttää lupaukseni olla ostamatta uusia lakkoja ennenkuin vanhat on pääpiirteissään kokeiltu. OPIn Minni-kokoelma, Zoyan Beach & Surf ja Essien tuleva neonkokoelma nyt ainakin houkuttavat. Siis kovaa vauhtia pitäisi päästä eteenpäin aakkosteemassani. C:n kohdalle oli arvottu Color Clubin Cold Metal Foiled-kokoelmasta.

Lakka oli helppo levittää ja huolellinen lakkaaja olisi saattanut pärjätä yhdelläkin kerroksella, mutta minä laitoin kolme. Kovasti suunnitelin erillaisia koristuksia näihin ja muutamaa yritinkin, mutta eihän siitä mitään tullut. Ensin koristelulakkoja nimettömään. Siitä tuli niin hirveä, että poistin heti. Poistossa kulahtaneen kulman päälle Lumin-icecentiä ja kukkastrasseja. Strassit lentelivät muutamasta päällyslakkakerroksesta huolimatta ennenkuin ehdin niitä kuvaamaan ja jäljelle jäi kärsinyt ja lommoinen lakka nimettömään. Otin sitten kaikki pois ja kuvasin silti, jotta saan ”kylmän metallin” pois ”laatikosta”.

Kuva on tällä kertaa lähes taiteellisen niukasti rajattu, sillä ette taatusti halua nähdä keskisormessa hiukan kuvan ulkopuolella olevaa palohaavaa. Auts.
cc-cold-metal

  • Base coat: Seche Base™ ridge filling base coat
  • Polish: Color Club Cold Metal
  • Top coat: OPI RapiDry

Tykkäsin lakasta kovasti, sinisen ystävä kun olen. Mutta ei näitäkään määrättömän kauaa jaksanut katsella, vaikka geeleillä lakat hyvin pysyvätkin. Samalla saattekin myös kuvasta päivityksen geelien nykytilasta. Kohta pitää alkaa harkita huoltoa, sillä jonkin verran on jo kasvurajaa. Muutamia pieniä ilmaantumisiakin on, mutta ei mitään katastrofaalista. Mitäs niille ilmaantumisille muuten huollossa kannattaa tehdä? Liimaa, lisää geeliä vai hiotaanko ne pois ennen lisägeelejä? Ja mistähän mä löydän tarpeeksi aikaa geeleillä leikkimiseen, jonain yönä varmaankin…

———
My C is Color Clubs Cold Metal from the Foiled collection. Pretty blue which applied easily. I used two coats, but careful painter might have managed with only one. I had big decoration plans but they all failed miserably and I ended removing the damaged lacquer altogether. From the ring finger You can see the state of my artificial gel-nails. Maintenance is due shortly, I only have to gather courage enough to do my first gel experiments.

 

2 kommenttia artikkeliin ”A-Z: C niinkuin Cold Metal

  1. Älä ihmeessä liimaa!! Mulla on ollut geelit jotain vajaat 10 vuotta, oon pari vuotta tehnyt ne itse ja varmaan nähnyt/kokeillut kaikki mahdolliset virheet.. 🙂 Liima on kuivuttuaan nimittäin paljon kovempaa kuin geeli, ja sen hiominen sitten seuraavilla huoltokerroilla voi olla kohtalokasta (tai vähintään hankalaa)… Itse pyrin aina hiomaan ilmaantumiset pois mahdollisimman tarkkaan. Jos niitä jää sinne uuden geelikerroksen alle, ja siellä on ihan vähänkin kosteutta ja joku bakteeri, niin mahdollisesti koko kynnelle tuhoisa viljelmä voi olla valmis.. Tosin mulle ei ole käynyt niin koskaan, vaikka en aina jaksa viilata ihan täydellisesti..

    Tykkää

  2. Kiitos vinkistä. Tein eilen ekan huollon ja viilasin muutamat pienet ilmautumat pois. Ihan ok:t tuli mun ekasta yritelmästä, saapa nähdä miten pysyvät…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s