A-Z: D niinkuin Devotion

Ihan kaikkiin aakkosiin ei löytynyt suoraan edustajaa kokeilemattomista lakoistani, joten hiukan jouduin kikkailemaan saadakseni aakkoset kasaan. D:n kohdalle päätyi jo ennenkin blogissa esiintynyt China Glazen Romantique sarjan Devotion. Ihan siksi, että se on loistava lakka leimailuun. Ja mustasta laatikosta sovelsin sen alle myös China Glazen Mommy Kissing Santan. Tuo MKS on muistaakseni puolentoista vuoden takaisesta joulukokoelmasta ja en oikein käsitä, miten se oli jäänyt laatikkoon kokeilematta, sillä sehän on tosi kaunis punainen. Levittyi tosi hyvin, muistaakseni kaksi kerrosta laitoin. Ikävä kyllä OPIn päällyslakka sai muutamaan kynnen kuplimaan.

Joskus leimailu ei ota millään onnistuakseen, mutta tällä kertaa sujui kuin tanssi. Kuviot nousivat hyvin ja lähes kokonaisina, vain pikkuisia reikiä erottuu ihan lähikuvista. Nämä kynnet olivat minulla vapun aikaan eli serpentiinejä voi niissä kuvitella näkevänsä ;). Kuvat otin poikkeuksellisesti suorassa auringonpaisteessa, sillä aurinko herätti kummankin lakan aivan ihanaan hehkuun ja kimallukseen. Lähikuvassa vielä peukkukin.

CG-Mommy-kissing-santa-&-Devotion

CG-Mommy-kissing-santa-&-Devotion-peukku

  • Base coat: Poshe Fast Drying Basecoat
  • Polish: China Glaze Mommy kissing Santa
  • Top coat: OPI RapiDry
  • Stamping polish: China Glaze Devotion
  • Plate: Magno A59
  • Top Coat: Kami

Ihan mieletöntä, miten pitkään lakat kestää geelien päällä. Ei lohkeamia, hiukan vain saattavat kärjistä kulua. Siksipä tämä kiireinen (laiska) lakkaaja viihtyy samoissa lakoissa ihan kyllästymiseen asti. Haittapuolena siinä on tietty se, että Papu joutuu pitämään blogia lähes yksin pystyssä :/. Pahoitteluni siis siitä.

Huollonkin uskaltauduin geeleilleni viikko sitten tekemään näiden lakkojen jälkeen. Ei se ollutkaan itselle teko niin vaikeaa, kuin luulin, tosin glittereiden kanssa pitää vielä harjoitella (jouduin viilaamaan yritelmäni pois, kun tuli niin rumat). Ihan ok:t kynnet ilman mitään väriä ja koristeluja sain siis aikaan. Koska ne ovat muutamasta kärjestä kirkkaat ja läpinäkyvät, ei niitä viitsi ilman lakkaa pitää ollenkaan. Eilen, kun lakkoja vaihdoin, löysin vain yhden minin ilmautumisen, joten ihan onnistunut huolto tuli tehtyä.

**********

Since I don’t have exactly all alphabets in my untried polishes box, I was forced to pick my D from already presented laqcuers; China Glazes Devotion. It’s a fabulous laqcuer for stamping and this time I paired it with China Glazes Mommy kissing Santa from my box of untried polishes. Both polishes worked like a dream: Mommy kS applied well with two coats and stamping with devotion was like dance.

I absolutely loved this manicure which was good since I wore it over a week. It’s amazing how well polish lasts on top of gel nails. I also gathered gourage to do my first maintenance to my gel nails and all went well, I was even satisfied with the result 🙂 .

4 kommenttia artikkeliin ”A-Z: D niinkuin Devotion

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s