A-Z: E is Enchanted Forest

Tälläkin kertaa aakkoslakkaa on käytetty leimauksessa. Orlyn Enchanted forest tarttui joskus mukaan Stockan alekorista. Tosi kaunis tummanvihreä väri, mutta kynsillä ei ehkä ihan mun juttu. Vaan kun halavalla sai… Olisi ihan varmasti muuten lähtenyt jo aikapäiviä sitten myyntiin, mutta lakka oli jankkiintunut purkkiin lähes kiinteäksi, epäilen, että korkki oli jäänyt rakoselleen jossain vaiheessa. Nyt aakkosteemaa varten herättelin sitä Sechen ohentajalla ja sainkin siitä käyttökelpoista, joskin paksua, mutta ainakin leimaamiseen sopivaa.

Leimauksen alla olikin sitten lakka, jonka ostamista kovasti ihmettelen. Missä mielenhäiriössä olen hankkinut Essien Absolutely shoren? En ymmärrä. Vaalean vihreä, ehkä jopa mintunvihreä lakka. Ei sovi minulle alkuunkaan ja lakkaaminenkin oli tuskaa. Kolmen kerroksenkaan jälkeen ei ollut tasainen. Tämä lähtee kirppiskasaan välittömästi, jos tämä vaan jollekulle kelpaa. Onneksi leimat hiukan pelastivat ja tekivät näistä pariksi päivää kohtuu siedettävät, vaikka leimailut hieman päällyslakan levityksessä levisivätkin.

Essie-absolutely-shore-stamped-w-Orly-Enchanted-forest

 • Polish: Essie Absolutely shore
 • Top coat: Poshe
 • Stamping polish: Orly Enchanted forest
 • Plate: Magno A44
 • Top Coat: Kami

Tämä manikyyri on muuten tehty ekoille itse väsäämilleni geeleille. Onnistui ihan ok ja pysyivätkin hyvin, kahdessa viikossa ei lainkaan ilmautumia. Se kannustaa jatkamaan harjoituksia. Yksi huono puoli geeleissä kyllä on, lakat pysyy kyllästymiseen asti ja siten Murmis postaa aika harvakseltaan ilmeisesti…

…………………………………………………………………………………

My letter E is also a polish I used in stamping. Orlys Enchanted forest. My bottle might have been left open at some time since the polish was also solid in the bottle. I revived it with Seches thinner and was able to create a slur usable in stamping. The polish under stampings is Essies Absolutely shore. Really not my color. I can not understand on which whim I have purchased it.

5 kommenttia artikkeliin ”A-Z: E is Enchanted Forest

 1. Murmis ja Papu . etteks te tykkää niistä magno nais isois laatois nit on nyt mimaxil ainakin jtn vastaavia.

  Tykkää

  • Juu näille meidän isokätisten kynsille ne on melkein ainoita mahdollisuuksia. Mimaxille on niitä tosiaan tullut myyntiin, mikä on oikein ilahduttavaa, koska postikulut suoraan Magnolta ovat pöyristyttävät.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s