A-Z: I is It’s my year

Muistatteko muutama päivä sitten, kun Papu esitteli Minnie-lakkausta OPI DS Reflection-leimauksineen? No samana päivänä kun Papu sen lakkauksen teki, tein minä nämä. Näyttääkö tutulta. Jepjep, sama leimauskuvio tuli valittua satojen vaihtoehtojen joukosta ihan toisistamme tietämättä :D.

Onneksi lakat oli eri, niin saatiin sentään erinäköiset manikyyrit aikaan. Minulla alla oli aakkosteeman  I-lakka, OPIn It’s My Year. Kyseinen lakka on jo aiemminkin blogissa esiintynyt ja tullee esiintymään vastakin, niin kovasti siitä tykkään. Leimauksiin käytin varta vasten sitä tarkoitusta varten hankittua Barry M:n Foil efect Goldia. En pettynyt, lakka toimi leimaamisessa kuin unelma.

its-my-year+barry-gold

 • Base coat: Poshe Fast Drying Basecoat
 • Polish: OPI It’s My Year
 • Stamping polish: Barry M Foil efect Gold
 • Plate: Magno A43
 • Top Coat: Poshe

Näiden lakkojen ollessa kynsillä, kolme kynttä rapsahti katki geeleistä huolimatta. Harmitti aikalailla, kun huomasin kahden niistä katkenneen niin lyhyiksi, ettei muotilla saa tehtyä pituutta uudelleen. Minähän en ole opetellut käyttämään tippejä ollenkaan. Viilailin sitten geelit suurimmaksi osaksi kokonaan pois ja kaikista kynsistä nysämittaiset. Hetki menee, ennenkuin kynnet ovat edes siistit ja lyhyet. Vähän harmittaa…

**********************************************

My I is OPI’s It’s My Year. I absolutely love that polish. I stamped over it with Barry M ’s Foil efect Gold. I ordered it solely for stamping purposes and it rocks in it. I accidently chose the same plate and design that my blog sister Papu. On a same day even. And we have hundreds of designs each. Great minds think alike, eh?

8 kommenttia artikkeliin ”A-Z: I is It’s my year

 1. Toi onkin niin upea laatta ja kuvio, etten ihmettele ihan kamalan paljon. Vähän vaan:) It’s My Year on myös ihana.

  Tykkää

  • Jep, upeuden takia se varmaan kummankin laattavarastosta löytyy. Eli samaa mieltä, vaikka hiukan enemmän ihmettelenkin 😉

   Tykkää

 2. Nämä on kyllä ihanat 😀 Ja kyllä repesin kun tajusin, että oltiin samana päivänä valittu just sama kuvio 😀

  Tykkää

  • Kiitti. Mulla on myös Barry M:n Silver foil ja ne molemmat toimii mielettömän hyvin leimailussa. Eli kannattaa hankkia, jos leimailusta tykkää 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s