A-Z: X is Sexy Divide

Enpä löytänyt X:llä alkavaa lakkaa. Onko sellaisia edes? Niinpä oli tyytyminen lakkaan, jossa edes on x. Ja mikä ihanuus se olikaan, Essien Sexy Divide. Ihana ihana tumma, vivahteikas violetti. Siinä on sinistä ja punaista shimmeriä ainakin, enkä kyllä onnistunut vangitsemaan sen säihkettä kunnolla kamerallani. Nail Notesissa oli mielestäni onnistuttu hiukan paremmin.

Ja kuinka kauan menee kauniin lakkauksen pilaamiseen? No eipä montaakaan hetkeä, kun sattuu törppöilemään leimauksien kanssa. Sain jostain päähäni leimata kynsille Barry M:n Silver foiledilla piikkilankaa BM-323 -laatalta. Ajatus oli hyvä, mutta susihan siitä tuli. Missä lie oli vika; kuun asennossa, laatan kaiverruksissa, lakassa, leimasimen pitelijässä vai näiden yhdistelmässä, mutta eipä siirtynyt nätisi kynnelle ei. Yksityiskohdat katosivat tyystin, leimakuvio levisi ja tuloksena silkkaa suttaa ja sekundaa. Jospa nyt oppisin kokeilemaan kuviota vaikka paperille ennen kynnelle länttäämistä.
Sexy-Divide-hay-wire

  • Polish: Essie Sexy Divide
  • Stamping polish: Barry M Silver foil effect
  • Plate: BM-323
  • Top Coat: Poshe

Olin suunnitellut pitäväni tätä ihanaa violettia monta päivää, kun geeleillä lakat kestää niin hyvin, mutta enpä ilennyt katsella noita leimauksenturjakkeita ja niin lähti värit vaihtoon jo ekana iltana. Wiihoo, enää kaksi aakkospostia jäljellä…

———————————————————

Surprisingly (or not?) I don’t own any polishes starting with X. So I chose one at least containing x, Essie Sexy Divide. Absolutely wonderful polish. Applies easily, vibrant dark violet shade. What’s not to love? Well my stampings. I intended to stamp hay wire from BM-323 with Barry M:s Silver foil effect, but all the detail wanished. Maybe I should learn to test the design on paper before addign it to nail…

2 kommenttia artikkeliin ”A-Z: X is Sexy Divide

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s