Twinkle, twinkle…

…little star. Tai siltä ainakin melkein tuntui näissä kynsissä. Vaikka joku on saattanut jäädä siihen käsitykseen, etten suuremmin glittereistä välitä, tykkäsin China Glazen Liquid Crystalista niin paljon, että lakka sai olla kynsillä puolitoista viikkoa. Ja silloinkin sen poistin vain siksi, että piti korjata yksi geelin ilmautuma ja lohkeama. Pysyvyys oli siis mahtava ja oli hämmentävää, ettei lakka alkanut koko aikana kyllästyttää. Päinvastoin, jatkuvasti ihastelin välkettä kynsilläni.

Harmi vaan, että kynsien säkenöintiä en kyennyt kameralla kunnolla vangitsemaan. The Polish Aholic, My Lucid Bubble ja Chloe’s Nails olivat onnistuneet jonkin verran paremmin. Ja olivat laittaneet kuvia muutoinkin reilummalla kädellä. Mutta täysin ei kuviin pysty kimallusta kai kukaan saamaan säilöttyä. Ihana ihana ihana lakka siis.

liquid-crystal
liquid-crystal2

Jännä muuten miten kuvissa pinta näyttää jopa röpöläiseltä, vaikka päällyslakkaa olikin monta kerrosta ja pinta oli ihan sileä ja kiiltävä. Noissa aiemmin linkkaamissani muissa lakan esittelyissä oli kerrostettu tätä ainakin sinisen ja mustan päälle. Se voisi olla aika kiva. Mulla oli Liquid Crystalia pelkiltään ja vaikka lappasin sitä kolme kerrosta, oli se silti läpikuultava. Minua se ei kyllä haitannut, mutta joskus kokeilen taatusti kerrostamistakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s