Liukuharjoituksia

Kateellisena katselen liukukuningattarien (mm. Sammy, Christina, The Swatchacolic) tekeleitä. Vaikka kuinka sekoittelen ja töpöttelen, en vaan saa värejä liukumaan nätisti. Mutta en luovuta, vielä minä tuon tekniikan selätän. Sillä välin selittelen itselleni, että ehkä olen valinnut vääränlaisia lakkoja tai vääränlaisia sieniä. Tai ehkä en vaan ole vielä treenannut tarpeeksi. Tai olen syönyt vääränlaisia sieniä ;).

Alla Essien Lilacism ja liukuna Zoyan Reagan. Ehkä pitäisi seuraavalla kerralla kokeilla jotain enemmän toisiinsa sointuvia värejä. Mutta kun tahtoisi montaa testaamatonta kerralla aina kokeilla… Ihan ok näistä tuli, etenkin kun vedin liukujen päälle vielä OPIn I Juggle… Meniä. Ja pahoitteluni käsien ja kynsinauhojen kuivuudesta kuvassa, lakat kuluivat kärjsitä tosi nopeasti, joten piti äkkiä jossain välissä napata kuva ja jäi siinä syssyssä kädet rasvaamati. Valitsin tarkoituksella hiukan utuisen kuvan, jotta IJM:kin erottuisi.

lilacism-reagan-liuku-con-I-Juggle-men

 • Polish: Essie Lilacism
 • Gradient: Zoya Reagan
 • OPI I Juggle… Men
 • Topcoat: Poshe

Ei siis kovin erikoiset ja kestokin oli heikko, kun kärjet kuluivat parissa päivässä. Seuraavaa töpöttelyä jo suunnittelen…

10 kommenttia artikkeliin ”Liukuharjoituksia

 1. Täällä toinen sieniä syönyt ;D. Ei onnistu mullakaan niin, että olisin itse täysin tyytyväinen. Millaisia sieniä oot kokeillut ja mikä on tähän mennessä paras?

  Tykkää

  • Olen kokeillut niin keittiö- kuin meikkisientäkin. Meikkisieni on mielestäni parempi ehkä, mutta väittävät, ettei sillä sienellä ole edes hirmusti väliä. Minä käytän meikkisientä siksi, että halpiskeittiösienistä irtosi hitusia töpötellessä.

   Tykkää

 2. Oon onnistunu tasa kerran liukuvärjäykses.. käytin varmaan neljää eri lakkaa ja yks oli glitteri ja siin välis oli semmonen luiru mitään sanomaton 😀

  Tykkää

  • Mulla on joskus hiukan parempia ja joskus selkeesti heikompia, mutta tosi onnistunutta en vaan saa aikaiseksi…

   Tykkää

 3. Hmm, töpöttelethän myös ylös-alas-suunnassa, siis limittäin niitä värejä? Laitatko lakkaa suoraan sieneen vai ensin alustalle? Mulla on käytössä meikkisieni, joka toimii ainakin mulla kivasti. Yleensä laitan lakkaviivat vierekkäin alustalle ja siitä otan sieneen, mutta viimeksi taisin laittaa suoraan sienelle 🙂

  Tykkää

  • Toki töpötän joka dimensiossa. Ja olen kokeillut sekoittaa värejä alustalla, alustan viivoilta sienelle sekoittamatta ja suoraan sienellekin. Vaan silti en saa kaunista liukumaan aikaan :/. Ei taida jäädä muuta mahdollisuutta kuin väärien sienien syönti. Suppiksia siis ei ainakaan ;)…

   Tykkää

 4. Mun vinkki ”sulavampaan” liukulakkaukseen on paljon lakkaa suoraan sienelle. Ja mieluummin huokosempi kuin tiheämpi sieni. Itellä jonkun huonekalun suojana olleita isoja superlonilevyjä, joita oon leikannu suikaleiksi. Varmasti riittää loppuelämäksi 😀 Ja että sieni ei oo liian iso verrattuna kynteen, että saa kunnolla sekotettua värin kynnellä.
  Tuntuupa hassulta antaa minkää näkösiä neuvoja, koska omat lakkaustaidot ei oo huimat. Ainoa mikä sujuu, on liukulakkaukset 😀 Sun blogista oon saanu intoo harjotella vähän muitakin 🙂

  Tykkää

  • Papu kanssa arveli, että saattaisin käyttää liian vähän lakkaa sienessä. Voihan se olla, itara kun olen 😉 Kiva, että blogimme innostaa 🙂

   Tykkää

 5. Mä yleensä lakkaan kynnet ensin valkoisella, sitten sudin kolmea lakkaa sienelle ja sitten töpöttelen kynnelle. Kolmen toisiinsa sointuvan lakan kanssa liukumasta ei tule niin jyrkkä kuin kahdella lakalla helposti tulee 🙂

  Tykkää

  • Itse asiassa onnistuneimmat yritykset olen itsekin tehnyt useammalla kuin kahdella värillä. Nyt onkin sitten monta testikohtaa seuraavaan liukuyritykseen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s