Harmaa ei hurmaa

Hohhoijaa. Arvatkaa ottaako pannuun, kun on kivat pääsiäiskynnet suunnitteilla, lakatkin valittuna valmiiksi ja sitten monta kynttä ottaa osumaa, sekä itse että esikko aloittaa kauhian räkätaudin niin etten jaksa edes vilkaista viilojen ja geelien suuntaan korjatakseni kynnet ja hups sitten pääsiäinen onkin ohi… No vähän. Onpa suunnitelmat valmiina ensi vuodeksi. Pääsisäinen on siis vietetty lakkoja vailla ja osittain katkenneissa geeleissä, supersievää. Mutta se hyvä puoli huollon odottelusta oli, että eilen posti ehti tuomaan ranskistipit. Jospa tänään jaksaisi väkertää niiden innoittamina uudet kynnet.

Muutama tovi sitten kynsille pääsi Catricen London’s Weather Forecast. Olin tilannut sen sieltä Beuty Cosmeticsista. Jotenkin silloin swatcheja tutkiessani oletin harmaan olevan vaaleampi ja oli minulla käsitys jostain shimmeristäkin. Todellisuus oli betoninharmaa creme. Tai oli siinä ehkä ihan aavistus kimaltavaa, mutta ei se kynsiltäni erottunut. Voi ankeus. Ei tämä nyt oikein hurmannut.

londons-weather-fc

No mitä silloin voi tehdä? Voisi tietysti koristella pirteillä väreillä. Tai voisi postaa lakat kokonaan ja vaihtaa miellyttävämpään. Mutta kello tikkasi taas jo lähempänä puolta yötä, joten suurellisiin virityksiin en jaksanut ryhtyä. Sitten muistin laivareissulta kotiuttamani Butter London Knackered -lakan. Sitä pari kerrosta betonin päälle, niin eiköhän kelpaa. Jo vain. Kimallusta: Check. Multicromea: Check.

knackered1

knackered2

Sori kuivat kynsinauhat. Butter Londonin Knackered pelasti kyllä tämän lakkauksen. Harmaa hohti läpi jonkin verran ja aiheutti sen, että Knackered näytti pääosin vihertävänharmaalta ja kimaltelevalta kuten ekassa kuvassa, mutta kyllä se värien kirjo sieltä erottui, etenkin luonnossa. Kameran kanssa sitä sai kaivaa jonkin verran. Nyt mietityttää, mitä lakkaisin Knackeredin alle seuraavalla kerralla. Nam.

8 kommenttia artikkeliin ”Harmaa ei hurmaa

  • Minäkin tykkäsin kovin, kovasti odotan, miltä näyttää jonkin muun värisen lakan päällä. Selkeä topperi kumminkin, yksinään pitäisi lakata neljä – viisi kerrosta.

   Tykkää

 1. Aivan oikein. Jos väri itsessään näyttää tylsältä, rätkäistään siihen jotain piristävää päälle. 🙂 Surkeata olisi, jos heti joutuisi hinkkaaman pois…

  Tykkää

 2. Mullakin on tuo lakka, mutta totta on, että näin keväällä sen betoninharmaus ei oikein nappaa. Ei siitäkään huolimatta, että rakastan harmaita lakkoja. Tää ei siis ole päässyt vielä kertaakaan kynsille, mutta annas olla ku syksyn ankeus taas saapuu niin alkaa varmaan harmaa taas viehättää 😛

  Tykkää

  • 😀 Mulla toi ei taida jäädä odottamaan ankeanpia kelejä. Mä lakkaan sitten syksyllä tummilla punaisilla ja violeteilla, vampyyriväreillä. Mutta olenkin nyypiö harmaiden lakkojen alalla.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s