Angel Eyes

Kukas se väittikään, ettei niin glittereistä perusta… Silti laatikkooni oli löytänyt tiensä tämmöinen ihanuus Orlyn Holiday-kokoelmasta. Orly Angel Eyes, sininen glitterihanuus. Kirkkaassa pohjassa melko tiiviisti sinistä dustia ja isompia hologrammisia glittereitä. Oli kuulkaas aurinkoisten päivien tuijottelulakka. Jälkikäteen ajatellen olisi kyllä pitänyt lakata alle jotain, sillä kolme vai neljä kerrosta lakkasin ja silti lakkaus oli paikoin läpinäkyvä. Note to self siis: seuraavalla kerralla peittävä lakka tämän glitterin alle.

Orly-Angel-Eyes

En lakannut tälle edes päällyslakkaa, kun mulla on ollut vaikea saada glittereitä kunnolla kuvattua sen kanssa, mutta ei pinta silti ollut kovin epätasainen. Ja kuvaaminen oli edelleen aika hankalaa, mutta ehkä onnistyui hiukan paremmin kuin China Glazen glittereiden kuvaus jokin aika sitten. Eipä siitä sitten sen enempää, ihan kiva lakka ja jää kokoelmaan.

Tilannetiedotus kirppiksen osalta: kerään parhaillaan kaikkia myytäviä kamoja kasaan, jotta muistan varmasti kuvata kaikki. Tavaraa on kertynyt jo iso korillinen, joten kuvaaminen tullee olemaan melkoinen rupeama. Malttia, kyllä se sieltä tulee.

2 kommenttia artikkeliin ”Angel Eyes

Jätä kommentti