Geelilakkoja

Olettekos kuulleet CupoNationista? Mulle tarjottiin tilaisuus testata palvelua (*) ja arvatenkin säntäsin heti katsomaan mitä lakkoja sitä kautta olisi saatavilla. Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että menee tuonne CupoNationin kotisivuille, selaa sieltä itselleen sopivat alennukset ja klikkaa itsensä linkin kautta tarjouksen nettikauppaan. Jotkut tarjoukset vaativat koodin, jonka saa klikattua esiin ensin. Kyse on siis paikasta, johon on kerätty paljon erilaisten nettikauppojen alennuksia samaan paikkaan. Ja mikä parasta, käyttäjälle se ei maksa mitään.

Kauneuden ja terveyden -kategoriasta bongasin CesarsShopin alennuksen ColorClubin geelilakoista. Päätin tilata niitä odottamaan seuraavaa huoltoa. Ajatuksena olisi tehdä niillä ranskista geelin alle, katsotaan onnistuuko ja osaanko. Tilasin myös alus- ja päällyslakan, sillä kunhan joskus saan taas päähäni poistaa rakennegeelit kokonaan, geelilakkaus on varmasti hyvä tuki kynsille sen jälkeen. Papu on myös luvannut kokeilla näitä jossain vaiheessa ja ehtineekin koko kynnen lakkauksen testailuihin ennen minua.

cc-geellilakat

Värilakat ovat Soft Chiffon, Secret Agent ja Ms. Socialite. Kovasti olen jo suunnitellut, millaisia taiteiluja niillä saisi aikaan ja inspiskuvia surffannut. Mutta kaikki ideat ja vinkit aihetta koskien ja läheltä liipaten otetaan vastaan, seuraava huolto häämöttää parin viikon päässä, silloin aion uskaltautua kokeilemaan.

(*) CupoNation tarjosi tuotteet, mutta ei vaikuttanut ostosvalintoihini. Mielipiteet palvelusta ovat rehellisesti omiani.

3 kommenttia artikkeliin ”Geelilakkoja

 1. Mä en oikein käsittänyt tämän ideaa, koska nuo geelilakathan on tarjouksessa Cesarsin sivuilla ilman tuota Cuponation -välikättäkin?

  Tykkää

  • Oiskohan se niin, että Cuponation kerää ne tarjoukset yhteen, jolloin vain yhden sivuston tarkistamisella näkee monen eri nettikaupan tarjoukset.. ja joihinkin on sitten Cuponationin kautta vielä jotain erityiskuponkeja tms? En ole varma, pitäis perehtyä munkin 🙂

   Tykkää

   • Se on juurikin niin kuin Papu jo kertoi. Eli Cuponation kerää yhteistyökumpaniensa tarjouksia sivuilleen (ehkä korvausta vastaan ilmoittajilta, en tiedä) ja sieltä ne löytää helposti. Lisäksi siellä on Cuponationin neuvottelemia omia tarjouksia, joihin tarvitaan heidän sivuiltaan löytyvä koodi. Ja shoppailijalle se on tosiaan maksuton.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s