Jälkijunassa

Heippa. Muistateko vielä minut? Aikamoinen ”writers block” on tainnut olla, kun ole piiiitkään aikaan saanut mitään kirjoitettua. Kuvia ja juttuja on muistissa kesästä asti, jospa ne joskus saisi atikkeleiksi asti. Tämmöisen luonnoksen löysin tuolta pölyttymästä, koitetaanpa saada vaikka se uunista ulos.

Glitter sandwichit oli hip ja pop jo aika kauan sitten, mutta ei oo ihan tuore mun kuvakaan. Joka tapauksessa aika jälkijunassa innostuin vasta kokeilemaan itsekin ”sänkkäriä”. Alla on Pari kerrosta OPIn If You Moust You Moustia, sitten kerros OPIn Polka.comia ja päällä myös OPIn Don’t Touch My Tutu.

polka-moust-sandwich

 • OPI If You Moust You Moust (2x)
 • OPI Polka.com (1x)
 • OPI Don’t Touch My Tutu (1x)
 • Poshe Fast drying top coat

En tiedä johtuiko valituista lakoista, mutta en jotenkin tykännyt lopputuloksesta. Tai sitten sänkkärit ei vaan oo mun juttu. Kun noita Polka.comin tyyppisiä glittertoppreitakin vähän vierastan… Mutta tulipahan kokeiltua.

Hiukan naurattaa katsella tuota kuvaa. Se on otettu siis alkukesästä. Silloin taisin olla ihan tyytyväinen noihin geeleihin lakkauksen alla. Mutta nyt kurssin käytyäni noi näyttää kyllä aika karmeilta. Paksut kärjet ja muutenkin huono muoto. Uskallan ajatella hiukan kehittyneeni noista ajoista.

Tämmöinen lyhyt postaus tällä kertaa ns. jäätä rikkomaan, toivotaan, että saisin itsestäni irti muitakin postauksia tulevaisuudessa. Kuvia ja ideoita on nimittäin varastossa melkoinen pino.

5 kommenttia artikkeliin ”Jälkijunassa

 1. Ooh, oikein hämmennyin kun huomasin kuka täällä postaa;) Voin vahvistaa kehittymisen, niinpä oikein yllytän postaamaan myös tuoreempia kynsiä että muutkin näkevät:)

  Tykkää

  • Heh, varmaan moni muukin kyllä hämmentyy :D. Seuraavaan juttuun voisin koittaa laittaa tuoreempia kynsikuvia, niin pääsee vertailemaan. Ja niistä koulutusreissuistakin on juttua tulossa. Koitan parhaani, että tulisi vähän tiheemmin uusia juttuja minultakin ulos.

   Tykkää

 2. Jep, hopusti näkyviin uudempiakin kuvia, sulla on tapahtunut niin huikeasti edistystä kynsien tekemisessä! 🙂

  Tykkää

 3. Heiiii!! 🙂 Laita ihmeessä tuoreita kuvia, haluun nähdä. 🙂
  Voisko muuten ajatella, et noissa sänkkäreissä oli liian ”imelä” sävy sulle? Liian sellanen karkki siis? Jos jotain sinisempää tai nudempaa kokeilisit, niin vois aatos muuttua? ko? :))

  Tykkää

 4. On kyllä ihan älyttömästi kehitystä tapahtunut nyt kun katsoo tätä kuvaa ja muistaa sun nykyiset kynnet! Mä muuten kokeilin ihan samoilla sävyillä sänkkäriä enkä myöskään tykännyt lopputuloksesta, totesin Tutun käyvän vain vaaleiden lakkojen päälle. Liika maitomaisuus alkaa häiritä. Tässä tosin meni ihan täydestä, luulin että Tutun alla on vaaleanpunainen lakka 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s