Helmikuinen kynsihaaste

Kaikki keinot on käytettävä, jotta pääsisin takaisin vauhtiin blogaamisessa. Siis koitan lähteä mukaan Totally doable February Nail Art Challengeen. Tämä on ensisijaisesti Instagramhaaste, mutta raportoin myös tänne blogiin. Aikataulu ja haasteen sisältö on seuraavanlainen:

nailartfeb

Ja näin, vain päivän myöhässä (hyvin alkaa 😀 ) Murmiksen glitteröverit. Alla kaksi kerrosta China Glazen Tantalize me:tä ja märkä lakka on dipattu glitterpurkkiin. Tuli sitten aika reilusti tota bling blingiä, vähempikin olisi riittänyt. Seuraavalla kerralla irtoglitterit siis viuhkasiveltimellä ripottelemalla 🙂 .

blingoverdose-cg-tantalize-me

Semmoista näin helmikuun alkuun. Niin tosiaan, olen avannut Instagram-tilin, johon en ole kyllä vielä kauheesti postaillu. Pikkuhiljaa. Löytyy nimellä murmis_jek.

2 kommenttia artikkeliin ”Helmikuinen kynsihaaste

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s