Haastepäivä 14: Match OOTD

Nyt pitää myöntää, että ei ollut eilisen eikä tämänkään päivän asuun mätsätyt kynnet. Nämä on nimittäin kaivettu varastojen kätköistä ja ovat jostain viime huhtikuulta. Kyllä, luitte oikein, huhtikuulta 2013. Tein nämä silloin ollessani menossa viettämään viikonloppua rakkaiden ystävieni kanssa ja jäin hilloamaan kuvia suunnitellessani kokonaista teemaviikkoa aiheella ”Inspired by my clothes”. Ilmeisesti mun muut vaatteet eivät ole kovin inspiroivia, kun vieläkään ei siihen kansioon ole kertynyt muita manikyyrejä :D.

essien-licorice-opi-YDKJ-magnoA33-plus-SSFS-ja-UP

Mutta asiaan. Desigualin teeppari toimi innoituksena ja homma alkoi Essien Licoricella. Sitä pohjalle kaksi kerrosta. Sitten innovatiivinen leimauslakkavalinta: OPI You Don’t Know Jaques. Se leimasi yllättävän hyvin ollakseen ei ihan niin pigmenttinen mutaväri. Leima on Magnon A33 -laatalta. Otin kuvan välivaiheesta heti leimauksen jälkeen, kun olin itsekin yllättynyt, miten hyvin leimat erottuivat. Toteuttivat aika hyvin visiotani tuosta ylemmässä kuvassa näkyvästä ruskeasta kuvionnista.

essien-licorice-opi-YDKJ-magnoA33

essien-licorice-opi-YDKJ-magnoA33-plus-SSFS-ja-UP2

Leimailujen jälkeen kello oli jo vaikka mitä ja olin hiukan pelokaskin alkamaan lisäämään värejä. Mutta kun paidassa kerran oli kirkkaampia sävyjäkin, niin pakkohan se oli vielä jotain yrittää. Yritin tehdä semmosia tetrismäisiä kuvioita, neliskanttisia, kuten tuolla paidassaki vähän näkyy. No, eihän ne pyöreitä ihan ole, mutta eivät kyllä paljon muutakaan. Tuommoiset tuli ihan lakkojen omilla siveltimillä. Pinkki on essencen Ultimate Pink ja siniturkoosi OPIn Suzi Says Feng Shui.

Jos ei muuta, niin toteuttivat varsin kivasti paidan sävymaailmaa. Ja voi ihanuus, viimeinen kuva on otettu auringonpaisteessa, voi kuinka aurinkoa jo taas täällä kaivataan.

8 kommenttia artikkeliin ”Haastepäivä 14: Match OOTD

  1. On kyllä ihan yks yhteen tuon paidan kanssa! Hmm, pitääkin kokeilla Jacquesia leimauksessa, vois olla aika kiva jonkin vaalean värin päällä kans…*miettii*

    Tykkää

Jätä kommentti