Mustikkapiirakkaa

Yllätys yllätys. Olen edelleen olemassa. Poissaoloon ja postaamattomuuten ei ole muuta syytä kuin suunnaton saamattomuus. Ja sekös on harmillista, sillä kuvattuja kynsiä ja uusia bloggausideoita on vaikka miten paljon. Taas oli vaan vissiin se kynnys julkaista jotain päässyt kasvamaan liian suureksi.

Mutta nyt on niin ajankohtaiset kynnet, että oli pakko tarttua härkää sarvista ja pykäistä näistä tarina ulos. Nämä on jopa vielä parhaillaan kynsillä. Syötiin tuossa viime viikolla isäni tekemään mustikkapiirakkaa. Ja sekös vasta oli hyvää. Silloin muistin, että mullahan on laatikossa just aiheeseen sopiva lakka. Nimittäin lilacquerin Blueberry pi. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Halusin liittää sen osaksi skittletteä ja valitsin sille kavereiksi Essien Bikini so teenyn, KBShimmerin Maybe Navyn ja leimauslakaksi Golden Rose matte velvet 104:n. Leima on Lilly Annan laatalta 03.

Bikini so teeny on hyvää Essie-laatua. Kaksi kerrosta oli oikein riittävä glitterin ja leiman alle, olisi ollut ilman päällysteitäkin. KBShimmerin Maybe Navy vaati paikoin kolme kerrosta, mutta käyttäytyi muuten nätisti. Blueberry pi sitten… muistin jo edellisestä muinaisesta käyttökerrasta, että aika paksua oli, eikä muisti pettänyt. Kun sudin nosti pullosta, oli siinä klöntti glitterhyytelöä, jota ei olisi saanut taatusti tasaisesti kynnelle levitettyä. Pruittasin sekaan niin paljon ohentajaa kuin pulloon mahtui ja sekoittelin hetken. Edelleen lakka on aika paksua, mutta jo paremmin käsiteltävää kuitenkin. Lilly Annan laattoja on kehuttu kovin, eikä turhaan, kuvio nousi nätisti leimasimeen, mutta muutama pieni kolo kuvioon jäi. Menköön se kuitenkin leimaajan piikkiin, oli nimittäin pitkästä aikaa leimausvermeet esillä.

Ja voi pojat miten haastava oli näitä kuvata. Maybe Navy ei suostunut näyttämään parhaita puoliaan ihan helpolla ja Blueberry pi:n iridescent glitteri (mitähän se muuten mahtaisi olla suomeksi?) oli aivan mahdoton saada toistumaan oikein. Lakassa on hologlitteriä hiukan ja lisäksi sinisen sävyissä säihkyvää iridescentiä. Kuvissa näkyy vain holot ja vihreitä läiskiä. Huoh. Siksi alta löytyy pullosta otettu close up sekä tärähtänyt kuva Maybe navysta. Siinä näkyy vähän sen punainen, turkoosi yms kimallus. Täällä on muuten aika hyvä lähikuva Maybe Navystä

mustikkapiirakka-skittlette

  • Essie Bikini so Teeny
  • KBShimmer Maybe Navy
  • lilacquer Blueberry pi
  • Golden Rose Matte velvet 104
  • Essie Good to go

lilacquer-blueberry-pi-bottle-cutärähtänyt-maybe-navy

Onpas taas päälliköitä kuvia :D. Kuvista ehkä näkeekin, että mulla on taas geelit kynsillä. Koitin tässä välillä olla jonkin aikaa ilman, mutta omat kynnet olivat niin pehmeät, että lakat pysyivät noin vuorokauden ja kynnet katkesivat koko ajan ihan nysiksi. Kyllästyin ja värkkäsin rakenteet taas päälle. Nämä onnistuivat kohtuullisesti, mutta kyllähän noissa vielä pientä viilattavaa yhä on. Etenkin keskisormi näyttää aika leveältä kuvassa, livenä se on kyllä siromman näköinen.

Vanhoja kuvia kaivellessa muuten huomasin, että Essien Bikini so teeny ja Golden Rose matte velvet 104 tekivät yhteisesiintymisen viime kesänäkin. Mielestäni siis hyvä yhdistelmä jo silloin ja yhä vieläkin.

8 kommenttia artikkeliin ”Mustikkapiirakkaa

    • Näistä tosiaan vähän katosi kimallus kuvassa. Ei ehkä niin vähänkään. Mun kuvaustaidoilla kyllä aika moni väri on vähän haastava 😀

      Tykkää

Jätä kommentti