Kesän tukkakuviot

Hei! Olipa fiksu veto tempaista tämä uusi sivusto pystyyn juuri ennen kesälomaa, sillä arvatkaapas vain, olenko ehtinyt tekemään yhtään mitään blogin eteen loman aikana… No en. Kaikki aika on kulunut raksalla, asunnon myynnissä ja järkätessä lomapuuhia lapsille. Onneksi tänään alkaa arki ja pääsee töihin lepäämään.

Kesäkuun alussa tein paluun punatukkaiseksi. Alla olevan lookin teki Qtimen Sanni, jonka huomaan olen jo pitkään luottanut hiusteni kohtalon. Aika pitkään olinkin viihtynyt luonnollisemmissa sävyissä, mutta kylläpä piristi ilmettä uusi väri. Sassoonin tuotteilla tehty väri haalistui kesän aikana kyllä, mutta pysyi kuitenkin aika siistinä. Ajoittain boostasin vielä väriä Biozellin Color maskeilla. Ne ovat kyllä ihan loistavia.

tugga-summer15_1

Lähes jokapäiväisessä käytössä on kesän ajan ollut Kauneusbloggaajien Turkumiitin goodiebagistä saatuja hiustuotteita. Ehdottomiksi suosikeiksi ovat nousseet Tigin S-factor shampoo&hoitoaine duo ja Fudgen suolasuihke. Koska raksalla on tullut pyörittyä, roudasin tuotteetkin sinne kuvattavaksi :).

tigiplusfudge

Tämä Diamond Dreams kaksikko kertoo pitävänsä sisällään timanttipölyä, kashmiria ja shampanjauutteita sekä murskattuja helmiä. Kuulostaakin aika luksukselta.  Asiantuntemukseni ei riitä kertomaan tuovatko nuo ainesosat todella lisää kiiltoa vai olisiko se kuitenkin enemmän mm. öljyjen ja silikonyhdisteiden tulosta. Ainakin timanttipölyt ovat ainesosalistalla aika lopussa. Näissä on minun mielestäni kiva tuoksu, kevyen hedelmäinen, joka ei ole liian hallitseva. Minulla on liukas ja hentoinen hius, joka näillä tulee tosi kiiltäväksi ja pehmeäksi. Olen tykännyt näistä paljon, vaikka ehkä rakennetta lisäävät tuotteet olisivatkin minulle sopivampia.

diamond-dreams
diamond-dreams- Shampoo INCI

Niin, sitten sitä rakennetta. Minulla on tosiaan hentoinen ja liukas hius. Aikojen saatossa olen tunkenut kaikenlaista tuotetta hiuksen tyveen saadakseni siitä tuuheamman ja pöyheämmän. Ilman tukituotteita hiukset valuvat lähellä pään pintaa alas. Erilaiset suolasuihkeet ovat kuuluneet luottotuotteisiini jo jonkin aikaa. Suihkutan ne yleensä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tuomaan rakennetta. Suolasuihke ei jätä hiusta tahmeaksi tai kovaksi, mutta tekee siitä hiukan karheamman, jolloin se tuntuu paksummalta. Fudgen Salt spray on suolasuihkeiden aatelia. Suolan lisäksi siinä on UV-suoja ja B5-vitamiinia. Tuote tuoksuu melko vahvasti makealle kookokselle, mutta haju lientyy hiusten kuivuessa. Tätä ostan taatusti lisää.

fudge-saltspray

Kuiviin hiuksiin voikin sitten sumutella kuivashampoota. Loistava tuote tuomaan tyveen lisää nostetta tai poistamaan kevyttä rasvaisuutta, jos pesusta on jo hetki. Käytän usein myös hiuspuutereita, mutta mielestäni kuivashampoo on hiukan kevyempi ja siksi juuri hyvä liukkaille hiuksilleni. Harmi vain, että usein kuivashampoissa on tosi voimakas tuoksu, jonka on ilmeisesti tarkoitus raikastaa hiuksia. Itse en oikein tykkää raskaista tuoksuista ja siksipä olikin iloinen yllätys, että keväisen Turkumiitin pussista löytyneen Batisten Neon Lights kuivashampoon tuoksu oli melko hillitty. Purkin kyljessä lukee Pomegranate&Jasmine, mutta sellainen hiukan hedelmäinen tämänkin tuoksu on enkä siitä juurikaan jasmiinia erota. Kannattaa kokeilla, jos tätä Limited edition versiota jossain sattuu näkemään.

batiste-neon-lights-kuivis
Eilen kävin viimeisen lomapäivän kunniaksi kampaajalla leikkauttamassa ja värjäyttämässä uuden mallin hiuksiin. Edelleen olen punatukkainen ja hiukset ovat ihanat. Harmi vain, että kaikki eilen uudesta mallista ottamani kuvat olivat ihan sutta ja sekundaa, joten uusi kuvaussessio on järjestettävä ensi tilassa. Instagramiini (#murmis_paklailee) nopean tukkaselfien  uudesta lookista jo lisäsinkin.

3 kommenttia artikkeliin ”Kesän tukkakuviot

  1. Vahvistan uuden tukan hienouden, pääsinhän sitä jo ihan tuoreeltaan livenä ihastelemaan:) Olipas mukava lukea tää postaus, tervetuloa takaisin blogosfääreihin!

    Tykkää

    • Niin joo tuossa kuvassa on tosiaan vanha fleda, ehkä sä senkin näit tuoreeltaan aikoinaan kyllä… On muuten hankalaa ite kuvata ommaa tukkaa 😛
      Kiitos, on kiva olla takaisin 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti