Vihdoinkin se on minun

Balmin Mary-Lou Manizer aka ”The Luminizer”. Ikoninen ja monien hehkuttama valo-kimellysväri. Tilasin omani Kosmetik4lessiltä 19,90 €:n hintaan samalla, kun täydensin irtoripsivarastoani (hah, ihan kuin se kovasti olisikin tarvinut täydennystä, uusia tulee huomattavasti nopeammin kuin vanhat kuluu loppuun).

marylou-1

the Balmin pakkaukset ovat minusta tosi kivoja. Pahvipakkaus itse tuotteen ympärillä on leikkisä ja silti informatiivinen. Reunat ovat pirteän pinkit. Arvostan kyllä selektiivisen kosmetiikan klassisia ja tyylikkäitä linjojakin, mutta tykkään myös tämmöisistä leikittelevämmistä ulkoasuista.

marylou-2

Korostusvärin rasia on napakkaa hopeansävyistä muovia. Ja mikä parasta, sen saa auki repimättä kynsiään rikki.
marylou-3

Sisäkannessa on mukavankokoinen peili, halkaisijaltaan 6,5 senttiä. Itse väripannu on halkaisijaltaan 5,8 senttiä ja lupaa pitää sisällään mahtavat 8,5 g väriä. Siitä riittää kyllä aika moneen meikkikertaan.

marylou-4

Mary-Lou on sävyltään kullanhohtoinen, semmoinen shampanja. Minusta siinä on mukana myös hiukan glittertomua. Ja kun tätä nyt pitkään himoitsin ja halusin, niin olenko sitten kovasti käyttänyt? No en, en vielä kertaakaan :D. Johtuu toki ehkä siitä, että harvemmina arkiaamuina ehdin leikkimään koko meikkiarsenaalillani ja usein valoväri on siinä osassa kokoelmaa, joka jää käyttämättä. Mutta lupaan testailla heti huomenaamulla. Tai siis tänään, kun te pääsette tätä lukemaan.

ps. Nyt on myynnissä myös kolmen siskoksen setti eli paletti, jossa on kaikki  Lou Manizerit samassa, Mary-, Cindy- ja Betty-Lou. Ihan täysikokoisia eivät pannut siinä ole, mutta eivät ihan pieniäkään. Eikä Kosmetik4lessin hinta koko paletille, 27,50 €, sekään ole hassumpi.

2 kommenttia artikkeliin ”Vihdoinkin se on minun

  1. MULLA ei ole tätä! Kuinkahan monta kertaa ole pyöritellyt pakkausta käsissäni ja Tallinnasta sen olisi saanut vielä ihan kohtuullisella hinnallakin. Ostoslistalla on myös The Balmin poskipuna, jonka kohdalla myös pihtailin enkä hankkinut. Rakastan näitä pakkauksia ja tuotteet on olleet laadultaan ässiä.

    Tykkää

    • Olen kanssa kuullut pelkkää hyvää näiden laadusta. Eikös sulla ole jotain the Balmin luomivärejä myös? Näitähän saa nykyään myös Beauty Popupista, joten voi halutessaan tilata ihan suomalaisestakin nettikaupasta 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s