Vähemmän muutettavaa

Eli loppuneita tuotteita. Monen blogin kommenteista olen lukenut, että nää postaukset loppuneista tuotteista on tosi tykättyjä. Niinpä sitten minäkin päätin alkaa kerätä tyhjentyneitä puteleita kertoakseni teille, mitä onkaan tullut käytettyä. No niinhän siinä sitten kävi, että aloitin keräämisen varmaan joskus syyskuussa (ihan kaikkia purkkeja en tainnut muistaa laittaa säilöön ja muutama tyhjä silmämeikkiputsariputeli taisi eksyä toiseen postausaihioon) ja niin on ollut kiireinen syksy, että nyt vasta sain aikaiseksi näistä kirjoittaa. Sillä todellakaan en aio muuttaa näitä roskaksi muuttuneita aarteita uuteen kotiin. Eli asiaan.

loppuneet-syksy-2015

Säilöin tyhjiä pakkauksia kivassa Freyan paperikassissa makuuhuoneen nurkassa. Jatkossa pitää keksiä parempi keräysmetodi, vaikka tuo kassi ihan sievä onkin. Syksyn aikana loppuneita tuotteita kertyi aikamoinen läjä. Se oikeastaan yllätti minut, sillä aiemmin en ole kiinnittänyt huomiota siihen, mitä loppuu, kunhan vain olen hävittänyt pakkaukset. Ja välillä tuntuu, että eihän minulta mitään tuotteita lopu koskaan. Hah, ei pidä paikkaansa.

loppuneet-syksy-2015-tukkajutut

Kuivashampoota ja lakkaa. Matrix Clean Remix oli oikein oiva tuote, taisin hankkia tän keväällä L’Orealin ysmyistä.  Batisten Neon Lights* onkin esiintynyt postauksessa, tämä tuli keväisen kauneusbloggaajien Turkumiitin lahjabägistä. Sebastianin lakka. Todellä hyvä tuote, mutta pitkä miinus jatkuvasti tukkeutuvasta suuttimesta. Lopulta se meni niin tukkoon, että en liottamisesta huolimatta saanut sitä enää toimimaan ja hiukan jäi puteliin tavaraa jemmaan.

loppuneet-syksy-2015-perusjutut

Perustuotteita. Vichy Nutri extra oli tosi kiva suihkuputsari, tuoksui kivalle, hiukan kukkaiselle, mutta ei liikaa ja puhdisti kuivattamatta ihoa ihan korpuksi. Ei tosin vaahtoudu kovin paljoa. X-tran kynsilakanpoistoaine on luottokamaa lakkojen poistamisessa, hyvä ja halpa. L’Orealin Sublime Body kuorintavoide, en ostaisi uudelleen. Haju yrittää olla raikas, mutta minä en tykännyt, kuorintateho heikko ja taitaapa olla ne kuorivat rakeet vielä niitä saastuttavia muovipalleroita. Triple Dry dödö, tää on ihan toimivaa. Laitetaan siis illalla puhtaisiin kainaloihin ja pestään aamulla pois. Muutaman yön käytön jälkeen pitäisi pysyä kainalot kuivina koko päivän ja jatkossa riittää pari käyttökertaa viikossa. Mutta jatkossa käytän tätä kyllä tuoksuttomana versiona, tää pinkki ”fresh” tuoksu ei miellyttänyt mua ollenkaan. Colgate Max White on peruskamaa, toimii hyvin ja hampaat puhdistuu eikä maistu pahalle. Ihan jees.

loppuneet-syksy-2015-kasvojen-puhdistus

Nassun putsareita. La Roche-Posay Effaclar kasvovesi lupaa olla mikrokuoriva ja tehokas huokosten supistamiseen ja avaamiseen eli sisältää alkoholia ja LHA:ta. Tykkäsin ja ihokin on ollut viime aikoina oikein kivassa kunnossa ja näppyjä on ollut vähemmän. Ehkä tämä on osaltaan auttanut. Biothrmin Biosource vaahtoava putsari. Tätä olen käyttänyt Clarisonicin kanssa. Tuoksuu hyvälle, vaahtoaa ja puhdistaa hyvin, ei kuivata liikaa. Oikein hyvä. Dermosilin Blossom Hand soap oli ihan peruskäsisaippua, mutta tuoksui aika kivalle. Taisi olla kausituote. Blossomeita tuli myös Turkumiitin bägissä, mutta en muista oliko tämä siellä vai olenko ostanut tämän itse. Garnierin Micellar Cleansing Water. Tämä on ihan loistava tuote. Putsaa hellästi, saatavuus on hyvä ja hinta edullinen. Olen siirtänyt tätä Sephoran miselliveden vanhaan pulloon, koska tykkään käyttää tätä pumppupullosta ja tää puteli on ihan liian iso vessan peilikaappiin. Siirtopullossa tuotetta onkin vielä jäljellä, vaikka tämä pullo on jo tyhjä.

loppuneet-syksy-2015-kasvojen-kosteutus

Estee Lauderin Advanced Night Reapair Eye. Geelimäinen silmäympärysvoide, joka vähensi kyllä ilmejuonteita hiukan, mutta massiivisen mustiin silmänalusiin tällä ei ollut vaikutusta (riittävä uni saattaisi auttaa enemmän). Oikein ok tuote. Estee Lauderin Day Wear päivävoide. Tästä tykkäsin älyttömästi, tuoksui hennosti ja imeytyi hyvin. Aurinkosuojaakin 15 edestä. Glamglown Thirsty Mud naamio. Ihanaa kosteuttavaa mutaa. Tämä oli semmoista vaaleanruskeaa tahnaa, jota levittelin iltaisin nassuun. Muta kihelmöi vähän ja aamulla iho oli kyllä paremmannäköinen. Lancomen Visionnaire Eyux silmäympärysvoide. Ihan ok, mutta ei pärjää tuolle Estee Lauderin voiteelle. Biothermin Skin-Best yövoide. Kosteutti tosi hyvin eikä ollut liian rasvainen mun pintakuivalle sekaiholleni. Varsin hyvä.

loppuneet-syksy-2015-drops

Ja viimeisenä Dolcen Floral Drops hajuvesi. Ihanaihanaihana. Tätä on jo uusi pullo käytössä (ja toinen varastossa, krhm). Rakastan tätä tuoksua. Valkeita kukkia ja kastevettä, pohjalla hiukan myskiä. Sopii mulle, tykkään kevyistä tuoksuista. Elisabeth Ardenin Eight Hour Hand Treatmentia tyhjenee aika usein, sillä tää on mun ehdoton käsirasvasuosikkini. Lisäksi pidän kovasti Eight Hour -tuotteiden kamferimaisesta tuoksusta. The Body ShopinSpa Wisdom käsi- ja jalkavoi oli jäänyt kaapin nurkkaan ja alkoi haista hiukan kummalle. Ei ilmeisesti kovin vakuuttava, kun oli unohtunut. L’Orealin Super Liner Smokissime ei ollut ollenkaan mun juttu. En saa sitä häivytettyä nätisti ja jotenkin muutenkin meh.

Huhhei, tulipa pitkä postaus. Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti. Minä lähden nyt jatkamaan pakkaamista.

3 kommenttia artikkeliin ”Vähemmän muutettavaa

  1. Höristin korviani (tai no..silmiäni, jos niitä nyt voi höristää) La Roche-Posayn ja Glamglown kohdalla. Molempia haluaisin ehdottomasti koittaa. Tosin vähän mua arveluttaa onkohan tuo LR-P liian tuju mun iholle, muttako inhoan mun nenässä olevia jätti-ihohuokosia >.<

    Tsemppiä muuttohommiin tätäkin kautta 🙂

    Tykkää

  2. Tosi paljon loppuneita! Emmallahan on näille oikein erityinen kori varattuna, jospa se motivoisi muakin keräilemään tyhjiin rutisteltuja, koska postaukset on kyllä kiinnostavia. Tsemppiä ihan hitosti!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s