Turvakynnet

Vaikka muuta kosmetiikkaa on tullut shoppailtua kiihtyvällä tahdilla, on uusia lakkoja tullut hankittua viime aikoina hämmentävän vähän. Kuluvan vuoden aikana en ole varmaan hankkinut viittäkään uutta lakkaa. Siksipä musta laatikko, tuo testaamattomien lakkojen tyyssija, on ammottanut jo pitkään tyhjyyttään.

wheres-my-ch-ja-metallic-turq-3

Mitä sitä sitten lakkailee kynsilleen, kun saa vapaasti valita? No aika usein niitä turvalakkoja. Niitä joista tietää tykkäävänsä, joilla on helppo lakata ja joihin löytyy sopivia koristeita. Niitä joista jo etukäteen tietää, ettei voi mennä pahasti pieleen.

wheres-my-ch-ja-metallic-turq

Ei lie yllättävää, että yksi minun turvalakoistani on Essien Where’s my chauffeur. Se on turkoosi ja siinä on Essien leveä suti. Nuf said. Kahdella kerroksella saa oikein hyvän tuloksen ja siistittävää ei juurikaan jää. Päälle kerros Essien Good to go:ta, jotta pääsee pian leimaamaan.

wheres-my-ch-ja-metallic-turq-2

Leimat jälleen LeaLaC-A laatalta ja leimauslakka Dashicalta, tällä kertaa värinä Metallic Turquoise. Leimailu sujui vaivattomasti ja Essien Gel setter ei sotkenut leimoja. Mutta kamera sen sitten lopulta paljasti, että ei nämä täydelliset turvakynnet olleetkaan. Kuplia sinne oli ilmestynyt, livenä ne eivät kyllä erottuneet. Tietenkin tykkäsin näistä.

6 kommenttia artikkeliin ”Turvakynnet

  1. Mullon tää sama; käytän lempilakkojani jos testattavia ei ole. Eli voisin lakkailla koko ajan PP:n Salt Waterilla:D Koska turkoosit ❤ Nämä voisi olla myös mun turvakynnet, tykkään kovasti.

    Tykkää

    • Kyllä, turkoosit <3. Tuo hohtava leimauslakka teki näistä myös tuijottelukynnet, hyvä että oli aurinkoisia päiviä :). Kiitos!

      Tykkää

    • Turkoosi on tosiaan mun ehdoton lemppari, yhdessä petroolin ja violetin kanssa. Onneksi on ihan värianalyysissä havaittu mulle sopiviksi 😀

      Tykkää

Jätä kommentti