Look Fantasticin Black Friday -boksi

Minuahan silloin joulukuussa korpesi niin kovin, että Feeluniquen paketti hävisi matkalla, että tilatapätkäytin joulukuuksi ja koko täksi vuodeksi LF Beautyboxin. Ja sen lisäksi päälle vielä varastoonjääneen Black friday -yllätysboksin itselleni joululahjaksi. BF-boksi olikin ainoa joka ehti jouluksi, joulukuun beautyboxi seikkaili matkalla ja tuli vasta tammikuun puolella. Mutta tammikuun laatikko sentään tuli oikeassa kuussa. Katsotaan miten Posti toimii seuraavien kohdalla.

Haluaisittekos tietää, mitä tähän mennessä saapuneissa laatikoissa on ollut? No ei se mitään, kerron silti. Aloitetaan mustan perjantain yllätysboksilla, joulukuun ja tammikuun beautybox-laatikot sitten seuraavassa postauksessa, ettei tule nälkävuoden mittainen postaus tästä.

LF-BF-Box

24,45 euron hintaan oli tarjolla boksi, johon oli pakattu kaikkea yllättävää. Siis niin, että minulla ei etukäteen ollut yhtään mitään tietoa, mitä paketista löytyisi. Kun paketti tuli, annoin sen miehelleni ja pyysin paketoimaan sen minulle lahjaksi. Kun hän kysymykseensä: ”Mitä täällä on?” sai vastaukseksi, ettei minulla ole aavistustakaan, ilme oli kyllä jonkin verran hämmästynyt.

Look Fantasticin laatikot jo itsessään ovat kovin sieviä. Ne ovat siistejä, paksusta pahvista valmistettuja ja avautuvat repimättä. Tämä yksilö oli kyllä ottanut hiukan osumaa matkalla, laatikkoa suojannut pahvilaatikko oli todella nuhjuisessa kunnossa. Mutta sisältö oli ihan priimaa!

LF-BF-Box-open
Kyllä pääsi ilmoille ihastunut huokaus, kun availin pakkauksen mustia silkkipapereita. Jo ensisilmäys vaikutti todella lupaavalta. Olihan se laatikko tuntunutkin aika painavalta ja siellä tosiaan oli vaikka miten paljon kiinnostavaa tavaraa.
LF-BF-Hair-prod
Melkein ensimmäisenä huomio kiinnittyi Wet brush -merkkiseen hiusharjaa, joka muutaman kokeilukerran perusteella vaikuttaa oikein hyvältä. Käyttöön ehdottomasti. Hiusten hyvinvointiin laatikosta löytyi myös Revlonin hiuksiin jätettävä naamio-hoito. Tuoksuna kookos, joka on vähän niin ja niin. Mutta eiköhän tätä tule testattua.

LF-BF-cleanin-prod
Cristophe Robinin Shampookin (75 ml) paketista löytyi. Se lupaa puhdistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa. Kuulostaa hyvältä. Evelomin nätepakkauksessa on heidän musliiniliinansa ja näyte puhdistusvoiteesta. Tätä samaa tuli vuoden 2015 joulukaleterista ja minulla on se silloin tullut isompi purkki vielä vaiheessa. On nimittäin aika mielenkiintoisentuoksuinen tuote. Mutta liina on hyvä.
LF-BF-moisture-treat-prod
Erilaisia kosteuttavia tuotteita tulikin sitten iso kasa. iomalta tuli 7 päivän Rituel Optimum moisture cream -pakkaus. Mielenkiintoista, pakkaukset näyttävät ihan piilolasipakkauksilta seitemän jonossa. Ihan uusi tuttavuus tämä merkki. Blissiltä mukana oli 30 millinen body butter, lemon+sage. Siis sitruunaa ja salviaa? Jännää.

RENin 10 millin näyte on nimeltää Wake Wonderful Night-time facial. Uuuu. Seerumin ja kosteusvoiteen väliin tätä kamaa ja saattaa esiintyä kihelmöintiä. Ehdottomasti pitää testata. Decleorin 5 millin näyte on Hydra floral, anti-pollution hydrating gel-cream. Pikkuinen päivävoide siis, eiköhän tämkin tule käytettyä.

Vichyltäkin mukana oli naamarasvaa. Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle suunnattu LiftActiv Supreme, joka lupaa taistella ryppyjä vastaan. Pitääkin käyttää tämä heti pois nyt talven aikana, kun ihoni on kuivimmillaan. Gatineaun pussukassa on rauhoittavat silmälaput. Milloinkahan minulla olisi aikaa rauhoittua nauttimaan niistä…

LF-BF-make-up-prod

Eikä siinä vielä kaikki, pari meikkijuttuakin oli laatikkoon tungettu. Bare Mineralsin marvelous Moxie pikkupuna sävyssä Get ready vaikuttaa oikein hyvältä. Se on juuri sellainen mauvepinkki sävy, joita tykkään käyttää. Lord&Berryltä mukana on Strobing pencil. Tämä voisi olla hyvä vaikka silmän sisänurkan valaisemiseen. Testiin heti. Arganin Multi-tone BB-cream sisältää, kuinkas muuten, argan-öljyä, mutta myös 24 karaatin kultaa. Saammepa nähdä, miten passaa tämmöiselle kalpeaakin vaaleammalle hipiälle.

Semmoisen sisällön olivat siis LookFantasticilla pakanneet Black Fridayn aleboksiin. Minä ainakin olen tyytyväinen, paljon kivaa testattavaa ja taatusti käyttiksiä tuotteita. Lähipäivinä koitan saada kirjattua ne jo saapuneiden kuukausipakettien siällötkin. Siellä nimittäin helmikuun paketti on jo matkalla, jos vaikka ehtisin esitellä ne muut ennen sen saapumista :D.

3 kommenttia artikkeliin ”Look Fantasticin Black Friday -boksi

  1. Tosi monipuolinen sisältö tässä paketissa. Mua haluttaisi ihan tosi kovasti tilata myös LF:n boksi mutta toistaiseksi olen pidättäytynyt.
    Joulun jälkeen alesta ostin Bare Mineralsin samaisen sarjan huultenrajauskynän josta olen tykännyt ihan possuna ja Emma on kehunut noita Blissin vartalovoiteita. Mukava paketti kaikkiaan!

    Tykkää

    • Oli kyllä ihan ilahduttavan hyvä, vähän nimittäin pelkäsin, että sinne olisi tungetetu kaikkia jämiä, mitkä ei mee ollenkaan kaupaksi 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s