#LFBEAUTYBOX huhtikuussa

Olin jo ehtinyt eilen töistä kotiin kun muistin, että piti hakea paketti postista ja apteekissakin käydä. Onneksi jaksoin lähteä uudelleen liikkelle, sillä kivoja juttuja kertyi kassiin kummastakin paikasta. Apteekin ostoksista myöhemmin, mutta postipaketista kerron heti. Siellä oli nimittäin tämän kuun Lookfantasticin Beauty box. Ehkä muistattekin minun niitä joskus ammoin esitelleen ja kyllä, olen jatkanut tilaustani siitä asti aivan keskeytyksettä. Niin kovin tästä kuukausittaisesta yllätyksestä tykkään.

lfbeautybox-april-2018

Tässä kuussa Beauty boxin laatikko on ihana hento kevään vihreä. Boksin teema onkin ihon herättely uuteen kauteen ja kesään. Minusta on ihanaa, kun jokainen laatikko on erilainen ja niissä on aina jokin teema, johon tuotteet ( tai ainakin osa niistä) sopivat. Paitsi paketin ulkonäkö, myös sisäpuoli ihastuttaa. Sisäkannessa on aina jokin mietelause tai muu kiva teksti. Tällä kertaa opimme, että Petrichor on sateenjälkeisen kostean maan tuoksu. Se on muuten juuri se tuoksu, kun keväällä ekan kerran tuoksuu tulevalta kesältä.

lfbeautybox-april-2018-inside-text

Ja entäpä sitten laatikon sisältö? Kuusi tuotetta, joista kaikki päätyvät testiin omaan käyttöön tällä kertaa.

Dr Botanicalsin Vegan Bergamot&Poppy seed saippua tuoksutti koko paketin kirpeän sitruunaisella aromillaan. Siemenet kuorivat ja saippuan sheavoi ja macdamiaöljy puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Saippuaa voi käyttää kasvoille, käsille ja koko vartalolle. Tämä pääsee testiin ihan ekana, toivottavasti tästä jää tuoksua ihollekin.

NIP+FABin Glycolic Fix Daily Cleansing Pads. Kasvoille tarkoitettuja ihoa kuorivia hoitolappusia. Glykolihappo kuorii ihoa tasoittaen sen epätasaisuutta ja kirkastaen sävyä. Ihan kiva kokeilla tai ottaa vaikka reissuun mukaan. Glykolihappoa olen käyttänyt aiemminkin, mutta nämä ovat uusi tuttavuus. Aurinkosuoja pitää muistaa lisätä näiden käytön jälkeen, sillä happo altistaa vahingollisille säteille entisestään.

Emma Hardingin Moringa Cleansing Balmia en ole myöskään aiemmin kokeillut. Toivon, että tämä tuoksuu paremmalle kuin Eve Lom, jota näissä paketeissa on tullut useampaankin kertaan. Tykkään käyttää öljyä tai balmia meikin poistoon, joten ilolla kokeilen tätäkin. Vinkkiosiossa sanotaan, että tätä balmia voisi käyttää myös yönaamiona tai täsmähoitona näppyihin. Mielenkiintoista.

lfbeautybox-april-2018-products

Glamglown Supermud Clearing treatment on ennestään tuttu tuote ja hyvä onkin. Tämä naamio rauhoittaa näppyjä samalla kun se puhdistaa syvältä ja avaa tukkoutuneita huokosia. Hyvää kamaa niinsanotusti.

PÜR Fully Charged Mascara lupaa lisätä yhdellä harjanvedolla nostetta, volyymiä ja erottelua. Esittelytekstissä sanotaan, että mascaran Magnetic Polymer Matrix sitoo jokaisen ripsen positiivisella sähköisellä varauksella… Jaa-a, kuulostaa melkoisen uskomattomalta. Mutta testataan, vaikka en sähkövaraukseen ihan uskokaan.

Ja sitten vielä NUXEn Crème Fraîche de Beauté. Anti pollution kosteusvoide. Lupaa imeytyä vaivattomasti, pehmentää, rauhoittaa ja kosteuttaa jopa 48 tunnin ajan. Niin ja samalla suojella saasteita vastaan. Tätä testaan yökäytössä (vaikka toivonkin, että makuuhuoneeni on melko saasteeton), sillä aurinkosuojasta en löydä mitään mainintaa ja se on minulle päiväkäyttöön ihan must.

Tässä kirjoitellessani boksi on tuossa avoimena vieressäni ja ihana bergamotin tuoksu tuntuu nenässä koko ajan. Saippua se siellä houkuttelee minua. Voisin kuvitella, että se olisi ihana aamusuihkussa herättämässä ja virkistämässä tuoksullaan. Mitäs mieltä sinä olet, mnikä testaisit ekana?

3 kommenttia artikkeliin ”#LFBEAUTYBOX huhtikuussa

  1. Tuo Dr Botanicalsin saippua kuulostaa kivalle. Minkä hintainen tuo laatikko oikein on? Näin jossain tarjoushintaisen kauneuslaatikon ja se oli pari kymppiä. Mutta se oli kai vaan tietyn aikaa voimassa.

    Tykkää

    • Saippua tosiaan vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tuoksuu ihan mielettömän hyvältä. LF:n boksin hinta määräytyy tilausjakson pituuden mukaan. Mä olen sitoutunut tilaamaan vuoden boksit, jolloin hinta on 15,50€/kuukausi eli laatikko. Tilaus jatkuu automaattisesti, mikäli sitä ei peru jakson loppuun. 6 kk:n jakson kuukausihinta on 17€ ja kolmen 18€. LF on nykyään tarjolla myös suomeksi muuten: https://www.lookfantastic.fi/offers/beauty-box.list (en hyödy klikkailusta mitenkään 🙂 )

      Tykkää

Jätä kommentti