Charla <3

Blogisisko Papu vinkkasi minulle Zoyan Charla lakasta ja oli sitä mieltä, että se on juuri minun sävyäni. Ja oikeaan osui. Jo aikaisemmin oli himotuslistalleni tarttunut OPIn Catch me in Your net ja pieni tutkiskelu muissa blogeissa osoitti niiden olevan lähes täydellisen identtiset. Ihana petrooli/turkoosi folioshimmerlakka. Ja OPIn lakkoja kun oli jo muutama kotiutunut, päätin erästä tilausta naputellessani kokeillä tällä kertaa Zoyaa.

Lakka levittyi ihan kivasti ja kaksi kerrosta riitti hyvin tuomaan peittävän pinnan. Yksikin oli jo melkein hyvä, mutta muutamia vaaleita läikkiä jäi, kun en vielä osaa lakata siististi kolmella vedolla vaan jouduin sutimaan edestakaisin ja se aiheutti foliohitusten karkaamista. Aluslakkana tällä kertaa OPIn Nail envyä kynttä tukemassa (Kummankin käden keskisormen kynsi on katkennut parin päivän sisään, kyllä harmittaa. Muitakin sitten vähän lyhensin, ettei kontrasti ole niin suuri.) Päällyslakkana testailen tällä kertaa Orlyn Wont’t chipiä. Katsotaan kestäisikö sen avulla lakka lohkeamatta edes hiukan pidempään.

Ja pitihän sitä hiukan kokeilla taas Konad-leimaamistakin. Halusin kuviot hopeansävyisinä ja niinpä päätin kokeilla Nubarin Impulsive Silveriä leimauslakkana. Koostumuksen puolesta lakka sopi ihan ok leimaamiseen, mutta sävy ei oikein erotu pohjasta. Voisi toimia todella tumman tai vaalean lakan päällä. Kummassakin nimettömässä siis merihevonen laatalta m27

zoya charla
zoya charla seahorse

Nuo kuvat on otettu ilman salamaa auringonvalossa. Nyt keinovalossa tätä kirjoittaessani lakka näyttää todella paljon kuvien sävyä vihreämmältä. Hiukan siinä siis on kameleonttimaisuuttakin.

Nyt vaan odotellaan (taas) postilaatikkoon kolahtavia lähetyksiä, kuinkahan kauan menee, että saan kaikki ostokseni testattua…

-Murmis-

4 kommenttia artikkeliin ”Charla <3

 1. Ihana lakka:) Harmi ettei söpö merihevonen näy kunnolla, mutta toisaalta toi sulautuva kuvio tuo taas erilaisen fiiliksen lakkaukseen:)

  Tykkää

 2. Kiitos. On tosiaan livenä jotenkin vihreämpi, mutta ihana silti. Merihevoset ja muut meren-elävät pääsevät taatusti esille vielä muihin manikyyreihin. Toivottavasti näkyy silloin paremmin.

  Tykkää

  • Kirjailijana ymmärtänet yleis- ja erisnimien eron. Emme käytä blogissamme nimimerkkiä Blogisisko vaan yleisnimeä blogisisko, koska meitä bloggaajia on kaksi ja tuo sana sopii mainiosti kyseiseen käyttöyhteyteen. On kovin valitettavaa, että haluat yrittää rekisteröidä tavaramerkiksesi noin yleisluontoisen sanan, mutta myöntänet itsekin, ettei ole erityisen realistista väittää, että tässä oikeasti olisi jokin sekaannuksen vaara – blogillamme ei ole mitään tekemistä kanssasi, emmekä ennen tätä olleet ikinä sinusta edes kuulleet.

   Voimme myös valistaa, että et todellakaan ole keksinyt kyseistä suomen kielen sanaa, vaan sitä on käytetty kaverusten pitämissä blogeissa jo ainakin vuodesta 2003, jolloin eräs suomalainen suosittu kolmen nuoren naisen ryhmäblogi käytti sanaa säännöllisesti.

   Suora lainaus PRH:lta: “Rekisteröinti takaa, että saat yksinoikeuden käyttää tavaramerkkiäsi elinkeinotoiminnassa Suomen alueella.” Mikäli hakemuksesi siis hyväksytään, sinulla on yksinoikeus käyttää termiä Blogisisko elinkeinotoiminnassa Suomessa. Jos edes kynnet on kuitenkin kahden yksityishenkilön pitämä blogi, joka ei ole millään tavalla kaupallinen tai rinnastettavissa elinkeinotoimintaan. Me emme käytä nimimerkkiäsi elinkeinotoiminnassa, emmekä itse asiassa missään muussakaan, koska käyttämämme sana ‘blogisisko’ ei ole erisnimi. Se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella ainoastaan virkkeen alussa, kuten suomen kielioppiin kuuluu.

   Terveisin
   Papu (jonka blogisisko pitää petrolista) ja Murmis (jonka blogisiskon nimimerkki on Papu)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s