Star agent

Eilen alkoi lohkeilla edellinen lakkaus eli Charla merihevosineen. Ei siis toiminut Orlyn Won’t chip ihan kahta viikkoa, kuten putelissa mainostetaan. Mutta ehkä manikyyri kuitenkin hetken kauemmin kesti lohkeilematta, kuin aiemmilla päällyslakoilla. Olin maanantaina hakenut blogisisko Papulta omat Bundle Monsterini ja niitähän sitten piti ehdottomasti uudessa manikyyrissä päästä koeajamaan.

Ihan aluksi koitin viritellä teepussipaikkaa oikeaan peukkuun, kun siinä on paha repeämä melkein puolivälissä kynttä. Ei sitä voi siis vielä lyhentääkään ja kipeä se on johonkin osuessaan ja tarttuessaan. Paikan sain ihan siististi paikoilleen, mutta ei se taida kovin hyvin kestää, alkoi hiukan jo rakoilla ennen lakan levitystä. Millä te muut repeämiä ja halkeamia paikkaatte vai paikaatteko ollenkaan? Minä tsekkailin vesimarmorointivelho Coletten vinkkejä paikkailuun ja aloin miettimään, että silkki wrapit (mitä lie suomeksi) voisivat olla hyvä hankinta itsellekin. Jospa ne kestäisivät hiukan teepussimateriaalia paremmin. Minun kynnykseni pitkien kynsien kasvattamiseen on nimittäin tuntunut olevan, että kun pituutta tulee hiukan lisää, hajotan yhden kynnen johonkin laatikon reunaan tai vastaavaan. Ja sitten lyhennän kaikkia, että olisivat edes suurinpiirtein yhtä pitkiä. Paikalla saisi sen yhden kynnen sitten pelastettua ja ei tarvisi uhrata ihan koko kasvatusta kerralla. Tavoite tietysti olisi, että kynnet olisivat niin vahvat ja ehjät, että lopulta paikat kävisivät tarpeettomiksi, mutta tällä hetkellä niille tuntuisi olevan käyttöä vähän liiankin usein..

Pohjalle paikan päälle sitten OPIn Nail Envyä ja kaksi kerrosta China Glazen Agent Lavenderia. Kylläpä se ChG:n sivellin tuntui pieneltä ja kapelta. Väri levittyi hyvin ja oli aika peittävä jo yhdelläkin kerroksella, mutta ei ihan tasainen. Värin päälle laitoin sitten Orlyn Won’t chipiä. Vaikka kävin nukkumaan aika pian lakkauksen jälkeen, ei isoja tyynynkuvia onneksi ollut tullut lakan pintaan. Muutama pieni kolhu kyllä.

Tänään sitten testasin bundle monster -laattaa (BM21) ja OPIn Funky Dunkeytä leimailuissani. Eikä todellakaan mennyt ihan putkeen. Valitsemani kuvio oli hiukan liian iso ja en saanut sitä tietenkään kohdistettua kivasti töpökynsilleni. Ja ihan vinksin vonksin ja tuhruunkin se tuppasi menemään. Kuvion isoimpiin tähtiin laitoin sitten korostukseksi hiukan China Glazen Tinseliä, mikä saattoi olla hiukan turhaa. Ja lopulliseksi niitiksi onnistuin liuottamaan kuvioita hiukan päällyslakalla (Orlyn Glosser). Huoh. Ei siis oikein onnistunut tällä kertaa.  Kuvassa näkyy myös, miten kuivat kynsinauhat ovat (ja kädet muutenkin) öljyämisestä ja rasvaamisesta huolimatta. Taitaa olla luvassa puuvillahanskojen yö.
star agentEikä tuo kuvakaan taida olla ihan tarkka. Pitäisiköhän mennä nukkumaan ja odottamaan parempaa päivää ;).

-Murmis-

2 kommenttia artikkeliin ”Star agent

 1. Mullakin on kynsinauhat ihan kauhukunnossa, parista irtoo nahka ja sit niitä on muka pitänyt repiä. Huomaa siis että talvi on tulossa, täytyy aloittaa taas käsienhoitokuuri.

  Jos löydät tuohon kynsien korjailuun hyvän keinon, niin postaa tutorial aiheesta! Sain Trindin Nail Repairilla kasvatettua kynnet ihan hyvään mittaan, mutta ne alkoivat kuitenkin katkeilla kun en pitkien kynsien kanssa ole tottunut elämään.

  Tykkää

  • Tänään laitoin uuden korjauksen Orlyn Nail Rescuella ja ainakin alustavasti vaikuttaa varsin hyvältä. Jos tämä kestää hyvin, niin voin koittaa tehdä tutorialin tästä, tosin oli niin helppoa käyttää, ettei kummoisia ohjeita kyllä tarvi.
   Ja tuolla All lacquered upissa tää olikin jo esitelty:
   http://www.alllacqueredup.com/2009/07/orly-nail-rescue-saved-me-it-can-save.html

   Voi muuten olla, että mullakin kylmenevät ilmat vaikuttaa käsien kuntoon, ainakin nyt on huomattavasti kesäaikaa kuivemmat tassut. Pitää ilmeisesti vaan tehostaa rasvausta ja hankkia tuhdimpia voiteita.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s