Melkein kuin lamppulasihelmet

Me Papun kanssa ollaan alunperin tutustuttu Helmiharrastuksen kautta. Siksi ehkä näistä kynsistä ainakin minulle tuli ensimmäisenä mieleen mustapohjaiset lamppulasihelmet. Tosin pohjaväri ei ole musta vaan tumma sininen (Rimmelin Blue Vogue, ja sen alla OPIn Nail envy).  Ekasta siveltimenvedosta alkaen mietin, että taitaa olla sellaisenaan aivan liian tumma minulle. Päätin siis kokeilla leimata koko kynnelle hopeiset kuviot sinisen päälle. Vaan eipä edelleenkään varastoista löytynyt sopivaa lakkaa siihen hommaan. Kokeilin myös kultaa (Nubarin 24K), mutta siitä ei tullut alkuunkaan tarpeeksi erottuva, kuviot jäivät aivan liian haaleiksi. Kokeilin myös Konadin valkoista, mutta minun makuuni kontrasti oli liian suuri. Eipä siis leimailtu mitään, onneksi Poshen Topcoat antoi hiukan anteeksi.

Kiiltävä päällyslakkapinta oli kuitenkin tuhottu leimailukokeiluita poistaessa, joten jotain piti keksiä. Niinpä läiskin kynsille vanhoja kynsitarroja sikin sokin ilman sen suurempaa suunnitelmaa ja kruunasin komeuden Orlyn Won’t chip päällyslakalla, joka hiukan liuotti joistakin tarroista väriä, erityisesti noita hoepanväsisiä kukkien keskustoja. Eivät kyllä ole maailman hienoimmat kynnet, eivät edes minun sommittelemieni kärkipäässä, mutta menee nuo nyt näin kotioloissa.

lamppulasihelmet

Pitäisköhän ottaa projektiksi opetella tekemään ”lamppulasihelmikynnet” ilman tarroja vapaalla kädellä taiteillen.

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s