Romeo & Joliet kera leimailuharjoituksen

No niinhän siinä sitten kävi, että muutamat kynnet on jääneet tyystin blogaamatta tässä välillä. Kaksi manikyyriä oli ihan simppeleitä ilman mitään ekstraa; OPIn Kinky in Helsinki (Jälleen punainen yllätti minut ja olin siihen vallan ihastunut) sekä Nubarin Midnight Glory. Kumpikin tuhoutui kuvauskelvottomaksi kuvaamiseen sopivia valaistusolosuhteita odotellessa. Kolmas oli liukuvärikokeilu (pohjalla Nubarin Platinum, sitten China Glazen Adore ja kärjissä Zoyan Crystal), jonka olisin mieluusti blogannut, mutta en saanut siitä otettua omia kriteereitäni vastaavaa kuvaa, joten unhoon jäi sekin.

Tämänkertaisen manikyyrin kanssa päätin ottaa kameran kauniiseen käteen ja yrittää parhaani, vaikkei marraskuinen pilvinen päivä ihan parasta kuvausaikaa olekaan. Kuvat on siis otettu pilvisen päivän luonnonvalolla. Kuvausta kyllä pitää vielä harjoitella. Jotenkin minun sormeni vaan eivät tahdo asettua kauniisti kuvattaviksi, vaan vinksottavat sinne tänne. Aina meinaa yksi kynsi jäädä muiden sormien alle tai olla sen verran muita edenpänä tai taaempana, että jää epätarkaksi. Olen jo luopunut yrityksistä saada peukalonkynsikin nätisti samaan kuvaan.

En tiedä, onko syynä vuoden pimein aika vai lähestyvä joulu, mutta punertavat lakat vetävät edelleen pisimmän korren lakkauksen väriä valitessa. Lauantai-iltana valinta osui OPIn ihanaan hiukan ruskeaan taittavaan Romeo & Jolietiin. Todella ihanasti levittyvä ja hyvin peittävä lakka. Kynsillä kaksi kerrosta lakkaa ja melkein yksikin olisi riittänyt tuomaan peittävän pinnan. Tykkään OPIn siveltimestä, joka on hiukan litteä ja leviää hyvin kynnellä. Aluslakkana tällä kertaa taas OPIn Nail Envy Soft & thin ja päällä Orlyn Won’t chip.
Romeoand Joliet

Tänään lakkauksessa alkoi erottumaan jo pieniä kulumisen merkkejä ja muutamia pieniä lohkeamia. Olin alunperinkin ajatellut kokeilla leimata näiden kynsien päälle hopeisia kuvioita, kun nyt vihdoin minulla on siihen sopiva lakka: China Glazen Millennium. Käytin Bundle Monsterin laattaa 11 ja leimasin kynnelle viistoon tuollaiset lehtikuviot, jotka hiukan peittivät kulumia. Millennium toimi todella hyvin leimailussa ja uutena kikkana kokeilin jostain blogista löytämääni tapaa käyttää scraperin tilalla vanhaa luottokorttia (tai joku lahjakortti se oli, mutta siis semmoinen pankkikorttityyppinen muovikortti kumminkin). Muovikortti ei naarmuta laattaa ollenkaan, joten laatta pysyy siistinä pidempään. Kuviot onnistuivat aika hyvin. Ainakin tuohon kuvissakin esiintyvään vasempaan käteen. Oikean käden kynnet ovatkin sitten hiukan vähemmän onnistuneet, mutta kohtuulliset kumminkin.
Romeo and Joliet with ChG Millennium leafs

-Murmis-

3 kommenttia artikkeliin ”Romeo & Joliet kera leimailuharjoituksen

 1. Mä tilasin netistä jo joskus varmaan syyskuun puolella joululakan 😀 China Glazen Ruby Pumpsin, punanen glitteroksennus. Oon haaveillut siitä jo aika kauan enkä tosiaankaan oo vielä kuukauteen aukasemassa sitä, on siis jo valmiiksi yksi lahja!

  Tykkää

 2. Oi, nämä on aivan upeat!!! Ja tuo lakka on ainakin kuvien perusteella tosi kauniin sävyinen, melikes ♥

  Tykkää

 3. Hanna: Mulla on kanssa muutama todella jouluinen lakka odottamassa. Ja kun pikkujouluja ei ole tälle vuodelle siunaantunut, niin niitä lakkoja käytetään sitten vasta, kun juhla on oikeasti.

  Papu: Thanks Honey!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s