Ja lempiväri oli…?

Tämä postaus kertoo taas selkeää tarinaa Murmiksen lempisävystä. Kylläpä vaan, edelleen se on turkoosi, petrooli ja kaikki niiden välillä. Ja näin kevätfiiliksissä (lievästä siitepölyallergiasta huolimatta) mieleni tekee lakata aina vaan pastellisilla tai muuten kepeillä cremelakoilla. Niinpä ekaan Magnon XL-stamper -testaukseenkin pohjaväriksi pääsi China Glazen Audrey. Tällä kertaa levitin hiukan normaalia paksumman kerroksen ja niinpä yksi kerros riitti tuomaan riittävän peittävän ja tasaisen pinnan leimailua varten. Peukalonkynnet vaativat kyllä kaksi kerrosta, ilmeisesti siksi, että maalattava pinta on melko suuri ja yhdessä sudindippauksessa ei ole riittävästi lakkaa koko kynnelle. Audreyn alla Poshen aluslakka ja päälle Poshen pikakuivattava päällyslakka.

The Lacquer Filesin Stamping Polish databasesta huomasin, että laatikossa kauan kokeilemista odottanut Orlyn Plastics setin Viridian Vinyl sopisi leimailuun. Ja siitä se ajatus sitten lähti:Aurdey con vintage vinyl

Jippii, XL-stamperi on kyllä niin mahtava. Ja samoin Magnon laatat, joista löytyy tarpeeksi isoja koko kynnen kuvia minunkin kynsilleni. Näiden kynsien kuva on laatalta A25 ja tulos yllätti itsenikin. Eli en uskonut ekan yrityksen onnistuvan näin hyvin. Hiukan olin karhentanut stamperin pintaa ennen käyttöä, mutta muuten ei vaatinut kokeilu mitään ihmeellisyyksiä. Liityn siis joukkoon joka laulaa stamperille ylistyslauluja eikä luovu siitä ikinä ;).
Leimailun päälle laitoin Konadin päällyslakkaa, joka alkoi ikävä kyllä hilseillä jo toisen päivän iltana. Siis päällyslakka lohkeili yksinään pois, ei ole kyllä ennen sattunut vastaavaa. Ja pian sitten lohkeili Audreykin, ehkä sen takia, kun laitoin sitä niin paksun kerroksen.

Muutama kynsikuva on taas jo odottamassa, että ehtisin muokata ja blogata ne. Jospa vaikka viikonloppuna sitten. Ja vielä on aikaa osallistua arvontaan!

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s