Löytöretkellä laatikon pohjalla

Tulipa taas vaihteeksi mieleeni katsastaa millaisia lakkoja omistinkaan ennen kuin aloin hamstraamaan uusia ihanuuksia viime syksynä. Melkein kaikki vanhat lakat ovat marketista ostettuja ja osa tosi vanhojakin, mutta ehkäpä sieltä silti jotain käyttökelpoista löytyy.

Käteeni sitten tarttui Nivean Turbo Colourin nro 10, Turbo Metal, jonka sävystä en ole oikein varma. Hiukan hämärässä sisävalaistuksessa sanoisin sen olevan pronssin ja hopean välimaastosta, mutta seuraavana päivänä auringonpaisteessa siinä erottui ihan selkeästi vanhan roosan vivahde. Pinta ei ole ihan tasainen ja levittyvyys oli vain kohtuullinen. Olen hiukan kahden vaiheilla, onko lakka säilyttämisen arvoinen ja tykkäänkö väristä vai en. Kuvaan pääsi myös suosikkikäsivoiteeni Orlyn Rich Renewal Pucker, joka alkaa olla aika vähissä, pitäisi siis tutkailla mistä sitä saisi edullisesti lisää. Kuvan taustana toimii ihana Picardin käsilaukkuni, joka on oikeasti violetti, vaikkei kuvassa kovin selvästi siltä näytä.

Nivea turbo

Muutaman päivän jälkeen aloinkin jo kynsiin kyllästyä ja leimasin päälle ruusut BM14 laatalta Konadin viininpunaisella lakalla. Pelkät ruusut näyttivät sitten niin yksinäisiltä, että päätin harjoitella hiukan freehand-koristelua ja yritin maalata ruusuille varret ja vähän lehtiä Goshin Metallic greenillä.

Nivea turbo roses

Tämä viritelmä antoi manikyyrille yhden päivän lisäikää, mutta sitten piti jo päästä kokeilemaan Magnon XL-stamperia ja koko kynnelle leimaamista. Siitä lisää seuraavalla kerralla.

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s