Reilua peliä

Essien Fair game on tullut kuvattua kerran aikaisemminkin, mutta silloin en mielestäni saanut tarpeeksi hyviä kuvia ja niinpä jäi sillä kertaa julkaisematta. Minulla on vielä paljon kehittymisen varaa kynsikuvien ottamisessa. Usein käy niin, että kymmenestä napatusta otoksesta ehkä yksi saattaa olla juuri ja juuri kelvollinen. Harjoitukset siis jatkukoot.

Mutta asiaan. Fair game on mielestäni jännä lakka. Pullossa se näyttää harmaalta, mutta kynsillä taas valosta ja ympäröivistä väreistä riippuen joskus sinertävältä ja joskus vihertävältä. Juuri minunväriseni lakka siis. Tällä kertaa tahdoin piristää sitä water decalseilla, joita tilailin Chez Delaneylta. Blogisisko Papuhan on noita ansiokkaasti tilaillut ebayn puolelta, mutta minä tilasin tuolta, kun tahdoin muutaman koko kynnen decalsin, joita tuolla oli tarjolla. Niiden kokeilemiseen keräilen vielä rohkeutta.

Käykö teille koskaan niin, että unohdatte tilauksen kotiin saapumista odotellessanne mitä tulikaan ostettua? No minulle kävi juuri niin. Nämä water decalit olivat valkoisella alustalla ja vaikka lappua kuinka koitti käännellä ei kukka erottunut, vain nuo kellertävät keskustat erottuivat. Eli tuli yllärikuvat, kun olin unohtanut tuollaisia kukkia tilanneeni :). Mutta eipä haittaa, kovasti tykkäsin tuloksesta.

Essie-Fair-game-WD

Nämä pysyivät kynsillä lohkeilematta ja kulumatta viisi päivää, kuudentena sitten alkoivat lohkeilla kerta heitolla monesta kynnestä yhtä aikaa. Tosi hyvä manikyyri siis kaikin puolin.

-Murmis-

6 kommenttia artikkeliin ”Reilua peliä

 1. Ihailen aina vaan näitä hienoja kynsiä. Olen ihan pihalla kaikista hienoista sanoista, jotka liittyvät lakkoihin. 😀
  Itse en työn takia voi pitää värillistä (ainakaan kovin tummaa) lakkaa kynsissä, koska se ei pysyisi päivääkään siistinä.
  Kaikki temput on yritetty, loppupäivästä kynsien kärjistä on väri kulunut pois.
  Kerran vuodessa kynnet saattavat olla yhtä pitkät ja oikeasti pitkät – ehkä viikon ajan, silloin mässäilen lähinnä glitterilakoilla. :)ti

  Tykkää

  • Kiitos kiitos. Aika kovilla on välillä kynnet näin kotiäitinäkin, mutta ei sentään ihan noin kovalla kulutuksella. Ja mulla on vasemmassa kädessä selkeesti oikeaa pidemmät kynnet eli ei ole tasapitkät mullakaan. Mutta samassa kädessä koitan pitää edes suurinpiirtein samanmittaisina.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s