Viime vuoden suosikkeja ja viimeisiä

Hyvää alkanutta vuotta! Papu yllytti minuakin tekemään koostetta viime vuoden suosikeista. Mutta katseltuani viime vuoden kynsikuvani läpi pitää todeta, että minun taitoni eivät lakkailuissa saati kuvaamisessa yllä vielä lähellekään Papun tasoa. Ja viime vuoden aikana tuli myös pidettyä taukoja niin lakkauksessa kuin blogaamisessakin, joten tässä vain muutama suosikki matkan varrelta joka kuun suosikin sijaan.

Essien Topless & barefeet ja leimailut China Glazen Joy. Läheltä katsottuna epätäydellinen, mutta silti näistä tykkäsin
Essie T&B ja CG Joy

Vesimarmorointi elokuulta. Lakkoina Opin Alpine Snow, Essien Azure ja China Glazen For Audrey ja Agent Lavender.

WaterMarbling0711

Leimailut China Glazen For Audreylle Orlyn Vintage vinylillä.

Aurdey con vintage vinyl

Aika vähän oli lopulta koristeltuja kynsiä minun osaltani viime vuonna. Jos ei muuta, niin kuvien selaaminen innosti uudenvuodenlupaukseen: Vähintään kolmet koristellut kynnet kuussa blogiin. Mieluusti tietty enemmänkin, mutta katsotaan kuinka käy :). Ja toivottavasti opin tekemään hienompia manikyyrejä siinä samalla ja kuvaamaan aikaansaannoksiani paremmin.

Ennen joulua mulla oli pitkästä aikaa leimaillut kynnet. OPIn Cuckoo for this colorin päällä Color Clubin Lumin-Icentiä. Ei meinannut onnistua millään leimailu taaskaan. Lakka ei noussut kunnolla stamperille ja kohdistus oli mitä sattui. Ja sitten vielä päällyslakka sotki kuvioita. Pitää siis jatkaa harjoituksia.

OPI-cuckoo-for-this-color

Seuraavaksi kuitenkin tulossa koko kynnen water decalsit, jotka ovat nyt kynsillä testissä. Katsotaan vain ensin kuinka kestävät nämä ovat, niin saadaan sekin raportoitua.

-Murmis-

2 kommenttia artikkeliin ”Viime vuoden suosikkeja ja viimeisiä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s