Violet swirl -water decal

Vielä hiukan venytin seuraavaa leimailuharjoitusta kokoamalla rohkeuteni ja testaamalla koko kynnen water decalseja. Foil-testailujeni perusteella arvelin näiden olevan hankalia saada paikoilleen, mutta yllätys olikin positiivinen ja decalsit asettuivat kohdalleen melko hyvin.

Lakkasin kynnet ensin OPIn Nail envyllä saadakseni niistä hiukan tasaisemmat (kunnon ridge filler on vasta matkalla tännepäin). Nail envyyn päädyin aluslakan sijaan, kun päättelin ettei decalseista varmaankaan jää kynsille väriä. Sitten leikkasin decalsit alareunasta irti toisistaan ja dippasin koko setin hetkeksi veteen, jotta aluspaperi kostui kunnolla. Seuraavaksi pujotin viiston siveltimenvarren decalsin alle ja siirsin sen avulla kuvan kynnelle. Pientä kohdistusta käsin ja sitten painelin decalsin kiinni pumpulilapulla, jotta se kiinnittyi kunnolla ja ylimääräinen vesi imeytyi pois. Kärjen ylijäämää venytin hiukan alas ja poispäin, jotta se kiinnittyi tiiviisti kynnen kärkeen. Decalsit olivat sellaista hiukan joustavaa vähän kumimaista materiaalia. Venyttäminen kannattaa tehdä varovasti, sillä liika saa kalvon repeämään; minä sain muutaman pienen reiän aikaan, mutta ei onneksi mitekään pahoja kauempaa erottuvia aukkoja.

Kiinnittämisen jälkeen varovasti viilalla kynnen kärjestä ylijäämä decal katki. Tässä vaiheessa kostutin hiukan paperia ja painelin vielä kaikki decalsit kynsien kärjistä uudelleen kiinni, kun viilaus niitä hiukan nosti irti paikoitellen. Sitten huolellinen kuivaus ja päällyslakka. Minä laitoin kaksi kerrosta Orlyn Glosseria. Lisäksi tein huolelliset ankkuroinnin kärkien ympäri ja kynsien sivuihin, mistä arvelin decalsien helpoimmin irtoavan. Olin yllättynyt, miten helppoa nämä oli asetella kynsille. Ja tässä lopputulos, johon olin enemmän kuin tyytyväinen.

water-decal-violet-swirl

No ei pelkkää suitsutusta kuitenkaan, oli näissä muutama huonokin puoli. Ensinnäkin niiden aika kauhea haju. Päivän verran tuoksuivat aika kumisilta, mutta sitten haju onneksi hälveni. Toiseksi nämä eivät olleet ihan sopivat, vaikka kohtuu hyvät kumminkin. Keskisormeen ei ollut riittävän leveää decalsia, mutta muuten leveys riitti aika hyvin. Jos ei ole aika standardit kynnet, voi näiden sopimisessa olla ongelmia, sillä näiden leikkaaminen sopiviksi saattaa olla aika haastavaa.

Ja sitten vielä hinta, 1,70€ per setti. Ei ihan ilmainen, mutta ei nyt ihan järkyttäväkään (nämä oli siis tilattu Chez Delaneylta). Voisin hyvin kuvitella laittavani nämä esim. viikon tai hiukan reilunkin lomalle lähtiessä, sillä näiden kesto oli oikein hyvä. Minulla nämä kestivät neljä päivää varsin hyvinä hyvin rankassa käytössä ja päällyslakkaa lisäämättä. Pienellä varovaisuudella ja lisälakalla kestäisivät varmasti hyvin sen viikonkin ellei jopa pidempään. Varmasti tulee laitettua uudestaankin ja ehkä jopa tilattua näitä joskus lisää.

-Murmis-

9 kommenttia artikkeliin ”Violet swirl -water decal

 1. oi kuinka nätit (: näiden kuvien perusteella voisin jopa kuvitella tilaavani jotkut tuollaiset testiin, suurin osa kuvista mitä tähän saakka olen nähnyt, ovat nimittäin näyttäneet aika paljon vähemmän imartelevilta kuin nämä 😀

  Tykkää

  • Kiitti. Mä en muista missä ekaksi näitä näin käytetyn, mutta kun sinne nettikauppaan eksyin menin ihan sekaisin kaikista makeista kuvioista, mitä siellä oli tarjolla. Kaikkia, mitkä miellytti ei vaan raaskinut tilata.

   Tykkää

 2. Voih nuo on tosi kauniit ja erilaiset kuin yleensä! Onko sinulla luonnonkynnet vai rakennekynnet? Ovat ohuen näköiset rakennekynsiksi ja siis upeasti tehdyt jos ovat rakennettu, jos taas luonnonkynnet niin WAU!

  Tykkää

  • Kiitoskiitos. Mulla on ihan omat kynnet. Kokeilin geelikynisiä joskus vuosi sitten, mutta totesin ettei ole riittävästi omaa aikaa ja rahaa käydäkseni kolmen viikon välein kynsihuollossa, minkä minun kynteni olisivat vaatineet.

   Tykkää

 3. Tosi upeat! Tykästyin kovasti. Josko itsekin joskus tilaisi kokeiluun :). Tuleeko Chez Delaneylta tavarat nopeasti?

  Tykkää

  • Kiitoksia. Nyt en ihan tarkkaan muista kauanko meni, mutta muistelisin että alle viikossa tuli. Tai hiukan päälle.

   Tykkää

   • Vähän yli viikko meni, mun muistaakseni. Mehän ihmeteltiin miksi sulla vähän viipyi ne, kun mulle tuli kolmessa päivässä. 🙂

    Tykkää

   • Niinhän se olikin. Imetysdementikko ei meinaa muistaa mitään 😉

    Tykkää

 4. Nämä on kyllä NIIN upeat! Voi katkeruus, kun mun kynteni on tällaiset lapiot, ettei noi riitä mulle… byääääähhhhhh!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s