Leimailuhajoituksia taasen

Murmis päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja tarttua pitkästä aikaa leimailuvälineisiin. Ja tuli sitten valittua varsin haastava kuvio…
magno-H4

Magnon H4 -laatasta tuo keskuskuvio. Ajattelin sen olevan sopivan yksinkertainen, mutta en tullut ajatelleksi, että tuollainen laaja yhtenäinen alue tahtoo ylimäärälakkaa raakeloidessa puhdistua myös. No jotain sain kuitenkin aikaan riittävästi tuherrettuani.

CC-Foil-me-once-stamped-w-wild-at-heart

Alla Color Clubin Foil me once ja leimailut Color clubin Wild at heartilla. Päällyslakan valinnassa sattui virhe, Orlyn Glosser suttasi leimailuja aika pahasti. Olisi vaan pitänyt muistaa käyttää blogisiskon suosittelemaa Secheä. Tämä lakkaus jäikin aika lyhytekestoiseksi, kun jotenkin huomaamattani olen jälleen saanut vasemman peukunkynnen repeämään aika tyvestä ja sitä piti alkaa korjaamaan. Samalla suttaantuivat muutkin kynnet, joten vaihtoon meni koko setti.

-Murmis-

ps. kalliiksi tuli kynsiliiman osto Emotionista, kun samalla mukaan tarttui pari OPIn lakkaa ja OPIn suihkutettava pikakuivattaja. Hups :).

6 kommenttia artikkeliin ”Leimailuhajoituksia taasen

 1. Onpas söpöset! Hauska idea käyttää tuota kuviota vain kärjissä, eipä olisi tulut mulle ensimmäisenä mieleen. Tykkään myös värivalinnasta.

  Tykkää

  • Kiitos! Pakko oli käyttää vaan noin kärjissä, kun ei tosiaan jäänyt laatalle lakkaa sen pidemmälle kuvioon 😀

   Tykkää

  • Magnon laatat olen tilannut ihan tuolta Magno Nailsin nettikaupasta (http://www.magnonails.de/shop/Nail-Stamping/). Itse laatat ei ole Konadia kalliimpia, 4,25 euroa kappaleelta, mutta postimaksut tilauksissa ovat ihan hirmuiset. Siksi aikoinaan tehtiin kimppatilaus sinne. Ja jos tuolta jotain on tilaamassa, ehdottomasti kannattaa tilata xl-stamper, joka on koko kynnen kuvioita leimatessa ihan ehdoton.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s