Leimatut siniset

Olipa taas vaikeaa keksiä julkaisulle otsikko, kun tahdoin se kertovan edes hiukan sisällöstäkin. Jokin aika sitten mainitsin, että käydessäni ostamassa kynsiliimaa, mukaan tarttui pari lakkaakin. Tämä OPIn Blue My Mind oli niistä toinen. Upean sininen, joskin kaupan swatch-kiekolla se näytti mielestäni tätä utuisemmalta.
Ja kun nykyään paljas lakka tuntuu tylsältä, halusin yhdistää näihin jotain vihreää. Vihreitä lakkoja varastossani on aika vähän, mutta onneksi leimailuissa hyvin toimivista Color Clubin foiledeista yksi on vihertävä; leimailulakaksi päätyi siis Perfect Molten. Löysin mielestäni hienon koko kynnen kuvion Magnon laatalta A30, mutta  kuvio ei lopulta näyttänytkään kynsillä yhtä kivalta. Olin siis hiukan pettynyt tulokseen, vaikka leimailu pitkästä aikaa onnistuikin ihan hyvin.

blue-my-mind

Värit sopivat hyvin yhteen, joten yhdistelmän aion laittaa muistiin uusia kokeiluja varten.

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s