Metallista vihreää

Uudistuneille lyhyemmille kynsille teki mieli kokeilla jotain uudenlaista väriä, joten kaivoin laatikosta kokonaan kokeilemattomien lakkojen osaston esiin (se on muuten nolottavan iso) ja sieltä käsiini osui Goshin Metallic Green. Sen olen joskus jostain alesta ostanut, mutta kynsille se tosiaan ei vielä ollut päässyt. Mutta nyt oli sen vuoro.

Samoin halusin testata, kuinka Bundle Monsterin uusien laattojen koko kynnen kuviot sopisivat minun kynsilleni ja päätin kokeilla laatan BM 208 kuvia. Tarkoitus oli leimata OPIn Cuckoo for this colorilla, mutta se ei tarttunut xl-stamperille ollenkaan. No ei tarttunut Konadin mustakaan, joten leimailin sitten Konadin stamperilla, johon ainakin musta tarttui lähes koko kuviolta. Harmi vain enemmän käyttämäni kuvion toinen pää ei noussut millään ja niin kuvio jäi monille minun kynsilleni vajaaksi. Ja sitten tietty tuhrin leimauksia taas päällyslakallakin… enkö minä koskaan opi :). Tässä tällä kertaa paremmin onnistunut ja yleensä kameraa kaihtava oikea käsi.
Gosh-metallic-green-stamped

Hieman siis tuli tuhruiset, mutta normaalilta katseluetäisyydeltä sitä on vaikea huomata. Niinpä tästä päivästä alkaen meillä on virallisesti myös Kaukaa kaunis – livenä lovely -kategoria, johon nämä hiukan vinksahtaneet, mutta normaalilta katseluetäisyydeltä ihan toimivat manikyyrit ainakin tästä lähtien lajitellaan. Voi kyllä olla, että siihen kategoriaan tulee eniten täytettä Murmikselta :D.

Näistä kynsistä muuten shoppailemassa olleessani muutamakin myyjä kysyi, miten olen saanut graffiti-lakan noin siististi lohkeamaan. Pääsinpä sitten kertomaan leimailusta ja kenties innostamaan uusia kynsienlaittajia.

2 kommenttia artikkeliin ”Metallista vihreää

  1. Oon meinannut jo pitkään tehdä näitä leimailucrackleja, saa kivasti huijattua kuvion tasaiseksi 🙂 Tosi kivannäköiset, pitäis muistaa kokeilla joskus.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s