Vapaan käden treeniä

Lakkasinpa sitten eräänä perjantaina kynnet OPIn My private jetillä. Se on kuulemma must-lakka jokaisen kynsiharrastajan valikoimiin. No onhan se ihan jees, mutta ei aiheuttanut aaltoja tässä osoitteessa. Tai kenties se aikaisempi versio lakasta (Opi on muuttanut jossain vaiheessa koostumusta) olisi ollut se must-lakka, mene ja tiedä. Lakka on mielestäni aivan yhteneväinen Color Clubin Revvvolutionin kanssa.

Minulla oli suuria koristelusuunnitelmia, mutta lauantain ohjelmaamme kuuluva vauva/perheuinti on ihan murhaa kynsilakoille. Reilun puolen tunnin vedessä lilluminen irrotti lakan iloisesti kynsien kärjistä ennenkuin ehdin toteuttaa suunnitelmiani. Niinpä päätin harjoitella koristelakalla vapaalla kädellä maalailua. Ja harjoitusta näytän kaipaavankin :).

OPI-my-private-jet-swirls

 • Aluslakka: Poshe Fast drying basecoat
 • Värilakka: OPI My private jet
 • Koristelulakka: Art Club Solid silver
 • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Päätin ottaa kuvan alle käyttöön tuommoisen koosteen käytetyistä lakoista. Monessa blogissa olen moisen nähnyt, ehkä siitä on apua, kun ei tarvi tekstistä etsiä lakkoja. Toivottavasti tykkäätte.

Ja arvatkaapa mitä saapui postissa viime viikolla:
zoya-true-collection

Kyllä, koko Zoyan True -kokoelma. Näistä lakoista yksi pääsi kynsille epäonnisen Private jetin jälkeen. Siitä lisää seuraavalla kerralla.

P.S. Vietimme tänään blogisisko Papun kanssa muutaman tunnin kirpparilakkoja pakaten. Huomenna illalla vien postiin kaikki silloin maksettuina näkyvät lähetykset. Ette arvaakaan, miten hauskoja pakkauksia saatte :).

4 kommenttia artikkeliin ”Vapaan käden treeniä

 1. Just se aikaisempi hologrammiversio My Private Jetistä on se must-lakka. Must-statusta vähentää kyllä se, että se maksaa eBayssa kepeät 70 dollaria ilman postikuluja. Kynsifriikeimmät on siitä ilmeisesti jopa neljäkin erilaista versiota tunnistaneet.

  My Private Jetin yhtä versiota myydään/myytiin Sokoksellakin ainakin joku aika sitten. Se oli just se tylsä, pelkästään tummaglitterinen versio 😦 Silti jostain syystä hyllyn vieressä kiekolla oli hologrammisempi sävy… Mulla on jossain noista nopeasti napattu vertailukuvakin, ovat siinä ihan eri lakan näköisiä.

  Tykkää

  • 70 dollaria o_o Härregyyd. Onneksi en ole ihan niin kynsifriikki, että tuon verran suostuisin maksamaan. Niin minä arvelinkin, että se aikaisempi hologrammisempi oli se must. Toi mun on juurikin Emotionista hankittu, kun piti lahjakorttia kuluttaa pois. Ihan kiva, mutta ei mitenkään sykähdyttävä.

   Tykkää

 2. Mä veikkaan, että noi siististi allekkain laitetut lakkatiedot auttaa ainakin mua, kun olen niin sählä lukija. 😀 Ehkä yksinkertaisesti laittaminen auttaa muakin tajuamaan! 🙂

  Tykkää

  • No kiva, että siitä tuntuisi olevan hyötyä. Papukin oli näemmä uusimpaan postiinsa laittanut samanlaisen, joten voi olla, että meille tulee tästä jopa tapa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s