Joskus mikään ei tunnu onnistuvan…

Tässä manikyyrissä tuntui menevän moni juttu pieleen. Tosin mikään vastoinkäymisistä ei varsinaisesti ollut valitun värin; Zoya Cho, vika. Oli vaan taas mukamas hiukan kiire ja luulin osaavani. Vaan väärässäpä olin. Cho siis pääsi ekana kynsille Zoyan True-kokoelmasta, jonka kaikki lakat miellyttävät minua kovasti. Hurjan vaikeaa oli valita niistä ensimmäinen onnellinen, mutta lakan päälle aikomiini water decaleihin vaalea pohja sopi parhaiten. Cho levittyi hyvin ja kahdella kerroksella tulos oli ihan ok. Etenkin kun ne kynsille aiotut decalsit oli lähes koko kynnen kokoiset. Eka vastoinkäyminen tuli, kun samalla kertaa varpaiden kynsiin lakattu Zoyan Maura tarttuikin hiukan Sechen siveltimeen ja nyt pikakuivattajapäällyslakkani on vaaleanpunertavaa. Onneksi sitä ei ihan hirmusti ole enää jäljellä. Kaikkien lakkojen päällähän se ei juuri näkyisikään, mutta vaaleanbeigen Chon päällä muutamassa kohtaa erottuu ylimääräinen punertava vivahde :P.

Niin, ne decalsit… eBaysta löytyy kaikenlaista kivaa ja Chez Delaneyn koko kynnen decalseista innostuneena tilasin halvempia sieltä. Vaan nämäpä eivät toimineetkaan yhtä hyvin. Ensinnäkin decalsit olivat yhtä laattaa eli eri kuviot piti leikata erikseen. Ja ei ollut ihan helppoa saada kynnelle nätisti kaareutuvaa reunaa aikaan. Mutta yritinpä kumminkin. Sitten pieni liotus ja kuvaa kynnelle. Mutta ei tarttunut. Kalvo oli paksu ja hiukan kova, eikä asettunut kauniisti paikalleen ei niin millään. Eikä siis tarttunut kynteen ollenkaan. Aloin jo ihmettelemään, josko niissä kumminkin olisi ollut jokin suojamuovi. Ei ilmeisesti ollut tai ainakaan minä en siitä paperin lisäksi toista kerrosta saanut irti. Mutta kuviot niistä kyllä liukenivat, kun niitä koitin kynnelle surtata. Ja piti ihan eBay-palautteista katsoa; muut kovasti kiittelivät decalseja. Ilmeisesti en vaan taas osaa. Kyllä otti piähän, kun lasten uniajan loppu ja kekkereihin lähtö läheni.

Päätinpä sitten aikani ekojen decalsien kanssa taisteltuani pelastaa tilanteen parempilaatuisilla pienemmillä water decal -kuvioilla. Ja enköhän onnistunut saamaan ison osan niistä ruttuun ja kaksinkerroin ja vaikka mitä. Lopulta päädyin tuskissani jynssäämään niitä kuvia ja niiden rippeitä irti kynsiharjalla, kun tulos ei tyydyttänyt. Ja arvatkaapa irtosivatko ne helpolla… Lopulta liimasin nimettömiin kynsitarrat, joita yleensä vihaan yli kaiken (tälläkin kertaa terävät kulmat alkoivat törröttää jo pari tuntia tarrojen asentamisesta ja lakkojen poisto tarroineen on tuskastuttavaa liottelua) ja vetelin päälle foilitilauksen mukana tullutta erityisesti koristeiden päälle tarkoitettua Kami-päällyslakkaa. Kyllä niissä juuri kehtasi olla.

unlucky-zoya-CHO

  • Aluslakka: Poshe Fast drying basecoat
  • Värilakka: Zoya Cho
  • Päällyslakka1: Seche Vite™ dry fast top coat
  • Päällyslakka2: Kami

Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s