Poikakaverin farkut

Viimeaikaisten pettymysten jälkeen oli kiva kerrankin saada aikaan jotain ainakin omasta mielestä onnistunutta kynsille. Innoitusta värivalintaan ja hiukan tyyliin sain The Nailasauruksen blogista mm. näistä ja näistä kynsistä. Oma valintani pohjaväriksi oli vähän vaaleampi Nubarin Jeans kokoelman Boyfriend Jeans. Se on hiukan utuinen kaunis sininen, joka vaati kolme kerrosta tasaiseen lopputulokseen, mutta kuivui silti ihan kohtuullisesti. Illalla lakkasin ja vain yhdessä kynnessä oli aamulla hiukan ruttua.

Seuraavana päivänä leimasin päälle China Glazen Passionilla. Olen Papun kanssa kovin yksimielinen Romantique-kokoelman toimivuudesta. Ne ovat tosi hyviä mm. leimailuun. Kuviot nousivat Magnon laatalta XL-stamperille pääosin hyvin. Ei edes tarvi merkitä näitä tuohon kaukaa kaunis kategoriaan, kun väitän, että leimailin kuviota eri suunnista ihan tarkoituksella :). Hiukan on kuvassa jo kärkikulumaa, kun en ehtinyt kuvata näitä ennen Papun ja minun kirpparilakkojen pakkausrupeamaa ja se hiukan kulutti lakkaa. Sen enempää ne eivät olekaan kuluneet usean päivän aikana, joten pääsin nauttimaan onnistumisestani monta päivää.

Nubar-boyfriend-jeans-stamped

 • Aluslakka: Poshe Fast drying basecoat
 • Värilakka: Nubar Boyfriend jeans
 • Leimailulakka: China Glaze Passion
 • Laatta: Magno H19
 • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Ja tämä pieni onnistuminen innoitti/oikeutti tietysti tilaamaan lisää laattoja ja leimailulakkoja. Ihan kuin niitä ei olisi jo tarpeeksi :P.

10 kommenttia artikkeliin ”Poikakaverin farkut

 1. Itellä on aika aloitteluasteella tuo leimailu. Vielä pitäis selvitellä parhaat tavat saada kuviot kohdistettua, kun yhdestä kuvasta ei koko kynnelle riitä leimattavaa (hyvinä päivinä, kun kynnet on pitkät) vai oliskos jollain merkillä isompia kuvioita leimattavaksi.

  Kävin juuri tänään noutamassa kirpparilakkani ja laattani postista. Kiitoksia teille, ihania ovat! 🙂

  Tykkää

  • Chez Delaneyn ja MagnoNailsin laatoilla on isompia kuvioita kuin Konadilla 🙂 Suosittelen! Mulla ei oikeastaan muita laattoja tule nykyään edes käytettyä.

   Tykkää

   • Juuri olin samaa kuin Papu tulossa sanomaan. Minulla on isohkot kynnet ja ei ole toivoakaan, että Konadin koko kynnen kuviot riittäisivät. Ja taidot ei kyllä minullakaan riitä kuvion jatkamiseen toiseen kertaan leimaamalla ilman, että sen rajan huomaisi. Siksi kaikki mun koko kynnen leimaukset on tehty MagnoNailsin laatoilla. Chez Delaneylla on joitain samoja laattoja myynnissä ja siellä on siedettävämmät postikulutkin.

    Tykkää

 2. Tosi kauniit kynnet, tykkään myös sininen-hopea-yhdistelmästä. Kysyisinkin että onko kokemusta halppislakoista leimauksessa? Etsin hopeanväristä leimauslakkaa.

  Tykkää

  • Vastaan vaikken Murmis olekaan: Dependin nr. 223 on tosi hyvä hopeinen leimauslakka. Oon itelleni hamstrannut monta pulloa, ettei vain lopu kesken 🙂

   Tykkää

   • Kiitos. Olinkin juuri tulossa vastaamaan, että pitää konsultoida Papua, joka oli testaillut Dependiä leimailuun. Itsellä kun ei Suomesta hankittavista halvoista lakoista ole kauheesti kokemusta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s