A-Z: S is Smooth Sailing

Uh oh. Olenpa pitänyt jälleen pitkän julkaisutauon. Olen kovin pahoillani, olen taas uppoutunut lukemaan, joten kaikki koneenääressä istuskelu on uponnut siihen hommaan. Mutta josko nyt koittaisi ryhdistäytyä puolimaratonin tuomassa endorfiiniryöpyssä.

Nämä kynnet ovat odottaneet vuoroaan jo varmasti yli kuukauden, sillä mulla on ollut geelit kynsillä jo ainakin niin kauan, jollei jopa pidemmän aikaa. Nämä ovat siis viimeiset nysäkynnet tällä erää, seuraavaksi geelijuttuja nimittäin. Kenellekkään ei enää ehkä ole yllätys, että Murmiksen sydäntä lähelle pääsevät melkein kaikki siniset lakat. Tämä Essien Smooth Sailing kesän 2011 Braziliant-kokoelmasta ei suinkaan ole ekaa kertaa kynsillä, mutta syystä tahi toisesta kuvat ovat jääneet ottamatta.

Ihana keskisininen lakka hopeisella shimmerillä. Ei muistaakseni ihan noin kirkas sininen kuin tuo kuva antaa ymmärtää, mutta ihana joka tapauksessa. Olisikohan ollut niin, että kuvassa on kaksi kerrosta ja sillä sai aikaan oikein hyvän tuloksen. Nysät eivät tällä kertaa innostaneet koristuksiin lainkaan.

smooth-sailing

  • Base coat: Essie Grow stronger
  • Polish: Essie Smooth Sailing
  • Top Coat: Poshe

Ja niinkuin sanottua, näiden kynsien jälkeen väkersin geelit niihin. Kynnet nimittäin onnistuivat katkeamaan vielä tuostakin mitasta ja sekös harmitti. Mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa (saatoin nimittäin hankkia hiukan uusia geelijuttuja… ).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sorry my lazy posting schedule, I’ll try to do better in future, really. Essies Smooth Sailing from summer 2011 collection is a lovely blue shade with silver shimmer. Maybe somewhat more subdued than in my picture though. And as usual, all that is blue is my favourite, also this one. Perfect with only two coats if I rememeber correctly.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s