Uusia geelejä

Niinhän siinä taas kävi, että en malttanut odotella luonnonkynsien kasvamista koviksi ja kestäviksi, vaan väkersin kynsiin geelit ja  muoteilla pituuttakin hiukan lisää. Geelikynsien laittajana olen ihan itseoppinut ilman mitään kursseja, mutta kun teen kynsiä vain itselleni, olen ajatellut ainakin vielä kouluttamattoman jäljen kelpaavan. Kun itse tekee, saa sellaiset kuin sattuu tulemaan, vai miten se nyt menikään.

Mulla on käytössä Cesarsin Refill ja Sealer -geelit ja olen niistä tykännyt kovasti. Niillä tein kynnet tälläkin kertaa. Niitä väkerrellessäni sitten huomasin, että viilat ovat aivan finaalissa. Mutta kas, Cesars Shopissa olisikin juuri sopivasti avoimien ovien päivä tulossa, joten sinne siis. Cesars Shop sijaitsee nykyään Helsingin Kaisaniemessä ihan Rautatieaseman vieressä. Itse shopista ei ole kuvaa, kun enhän minä ollut älynnyt ottaa kameraa mukaani.

Minä tyttö olin liikkeellä juniorin ja vaunujen kanssa, mikä ei ollut kyllä viisas veto. Harvaan kauppaan noilla vankkureilla mahtuu ja jouduinkin ottamaan  poitsun kantoon kainaloon. Hiukan se häiritsi ihanuuksiin tutustumista, tavaraa oli hykerryttävän valtavasti, ihanuuksia vaikka millä mitalla, mutta hyvin ne oli organisoitu hyllyihin ja telineisiin. Kaiken tarpeellisen ja vähän ei ihan niin tarpeellistakin sain haalittua mukaan. Palvelu oli mukavaa ja avuliasta, yksin tuskin olisin hyllyistä kaikkia juttuja löytänytkään. Maksu siellä suoritetaan pelkästään käteisellä, se kannattaa muistaa, jos sinne suuntaa. Tässä pikainen näppäys ostoksistani, erittelyt mahdollisine linkkeineen sitten kuvan alapuolella. ( ja juu, minä voisin viimein opetella kuvaamaan kunnolla tai ainakin käyttämään parempaa kameraamme. Ja lightbox olisi varmaan hyvä, etenkin nyt syksyn pimetessä…)

Cesars-ostokset

Yläreunassa näkyypi nyt niitä viiloja, mitä oikeasti lähdin hakemaan. Ostin banaaniviiloja, suoria viiloja ja sitten tuommoisen Cesarsin Kanu-viimeistelyviilan. Kaikki toimivat oikein hyvin ja etenkin tuohon Kanuun olen ihan ihastunut. Se on sopivasti pehmeä kynsien buffaamiseen, mutta sillä saa hyvin viilattuakin toisella kantilla. Yläreunasta pilkistää myös Color Clubin Gossip Column, joka tarttui mukaan alekorista. Arvatkaa minkä värinen? Olisiko sinipetrooli. Nam.

Aikomukseni oli ostaa näitä muotteja, mutta Satu sai ylipuhuttua kokeilemaan perhosmuotteja. Noissa perhosmuoteissa on ihan mahtavan tiukka liima ja kun ne saa paikoilleen, niin pysyvät varmasti. Se niiden paikoilleensaaminen tosin onkin hiukan haastavaa, mutta uskon se olevan vain EVO-efekti ja harjoituksen puutetta.

Muutama Sinan kynäsivellinkin tarttui mukaan, kun olivat tarjouksessa. Mun aiemmat siveltimet ovat puuvartiset ja niistä lähtee maali irti putsatessa. Nämä akryylivartiset pysyvät siistimpinä, mutta tekstit näistäkin irtoavat. Ja pitihän minunkin saada oma DRRK-A -maxilaatta. Onhan lempikoristelumetodini yhä leimaus.

Hankin myös valkoista geeliä, jos vaikka jossain vaiheessa saisin aikaiseksi harjoitella ranskalaista geelausta. Irtoglittereiden kanssa meinasi mennä hermo ja niinpä päätin kokeilla myös valmista glittergeeliä. Nappasin mukaani Baehrin Jeans glittergeelin. Sitä olenkin jo kokeillut ja se on ihan mahtavaa. Huollon yhteydessä väsäsin sillä kärjet ja muutama päivä menikin ihanaa kimallusta ihaillessa. Kuva ei tosiaankaan tee sille oikeutta ja huollostakin on aikaa jo ainakin viikko (jep, todellakin pitäisi opetella paremmin a) kuvaamaan ja b) käsittelemään kuvia…).

baehr-glitter-jeans-tipit

Semmoista aakkosteeman sijaan tällä kertaa. Cesars Shopissa on seuraavat avoimet ovet lokakuun alussa, joten silloin sinne taas pääsee ihastelemaan kaikkea kivaa kynsitavaraa. Muistahan varata käteistä mukaan, jos olet menossa! Itse en uskalla vähään aikaan mennä, kun kumminkin sortuisin taas johonkin ns. ylimääräiseen 😉 .

2 kommenttia artikkeliin ”Uusia geelejä

  1. Joudun kohta tähän samaan oravanpyörään (siis geelikierteeseen), sillä ostin just geelitarvikkeet, koska äitini haluaisi pitää rakennekynsiä ja minä tykkään väkertämisestä niin lupauduin hänen kynsitaiteilijakseen.. Saapa nähdä miten kauan maltan olla tekemättä itselleni geelejä! 😀 Juuri edellisen geelauskierteen damaget saatu juuri ja juuri korjattua… Mutku on ne niin kivat… 🙂

    Mä en oo ikinä käyttäny noita tarramuotteja, mutta kynsiesi perusteella olet saanut tosi hyvää jälkeä niillä aikaan! 🙂

    Tykkää

    • Kiitti. Tää on tosiaan aikamoinen kierre. Mä tässä taas just mietin, että laitanko uudet vai en, kun just viilailin tippikokeilut pois.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s