Likaista?

Moni ei varmaan riemusta hyppisi, jos saisi blogisiskolta jotain likaista, mutta minäpä hypin. Kas kun kyse oli likaisista marjoista aka Catricen Dirty Berry -lakasta, jonka Papu oli jossain bongannut ja heti minun värisekseni ajatellut ja saman tien minulle sen hankki hän. Kyllä hän vaan miun maun tuntee ja oikeaan osui. Ihanaihanahana, Papu sekä lakka. Kellä on ihan paras blogisisko, mitähäh? (Joo se on ihan yliveto, kun pitää myös blogia pystyssä mun potiessa olemattomia kynsiä ja kynsimasennusta…)

Mutta jo kauan sitten kynsille siis pääsi Catricen Dirty Berry, siniharmaanvioletti hololakka, josta minulle tuli ihan keväiset ja kesäiset fiilikset. Niinpä päätin leimata lakan päälle kevyitä kukkia, jotka eivät liikaa peittäisi itse lakkaa. Pitkästä aikaa kaivoin esiin Konadin laatan ja käytin jopa Konadin stamperia. Melkoinen nostalgiatrippi siis ;). Laimailulakkana oli sentään Wet ’n Wild Konadin sijaan. Nämä oli sarjassamme ihan kivat.

Catrice-dirty-berry

 • Base color: Catrice Dirty Berry
 • Stamping plate: Konad m35
 • Stamping polish: Wet’n Wild French White Créme
 • Top coat: Poshe Fast drying top coat

Niin, edellisessä postauksessani (viime vuonna :o) valittelin, että geelit korkkaa kärjistä irti. Päätinpä sitten lyhentää kaikkia kunnolla ja laittaa geelit kokolailla uusiksi. Koitin tehdä myös tosi ohuet ja siinä mielestäni hyvin onnistuinkin. Nimettömään tosi tuli joku kumma kupsu, jonka kuvastakin huomaa. Koitin myös olla erityisen tarkka, ettei iho osuisi valmisteltuun kynteen ja huolellisesti koitin sulkea kaikki kärjet. Ja taas sama juttu, korkkaa ja nyt kun oli ohuet geelit, ne myös lohkeilivat kovasti.

Seuraavaksi laitoin sitten kaikkiin kynsiin hiukan lisää pituutta muotilla, sillä siten mulla pysyy kärjet kiinni. Vaan vähän huonosti kävi taas, siitä lisää ensi kerralla.

4 kommenttia artikkeliin ”Likaista?

 1. Toi lakka on kyllä nätti! Pitää varmaan lähteä tästä ostoksille… 🙂
  Ootko kokeillut eri merkkisiä geelejä? Mulla pysyy tosi hyvin yksi halpis, ja yksi kallis korkkaa saman tien. (Kirjoitinko tästä jo joskus aikaisemmin? Hitto kun on harva pää…) Tulee aika kalliiksi, jos ostaa kymmentä eri geeliä vaan kokeiluun. (tosin varmaan halvemmaksi kuin käydä jatkuvasti laitattamassa..) Tein itse niin, että kävin aina eri paikoissa teettämässä kynnet eri tuotteilla, ja kun hyvä löytyi, ostin itselle samaa merkkiä kuin siellä käytettiin.

  Tykkää

  • Itseasiassa joo, taisit jo kirjoitella aiemmin samasta 🙂 Mulla on ollut LCN:n geelit (ei pysyneet ollenkaan), Ciaten geelit (pysyivät hyvin) ja nyt itsellä Cesarsin geelit, jotka eivät ilmaudu tyvestä ollenkaan, mutta kärjistä irtoavat. Rakennegeeli on ihan lopussa, joten taidan pitää taas hiukan taukoa geelailuissa. vähän väsyin siihen hommaan. Mutta enköhän mä taas jossain vaiheessa sorru :D.

   Tykkää

  • Minustakin se oli aivan ihana. Eli kiitos vaan Papu :). Cesarsin geelejä olen käyttänyt ja pääsääntöisesti olen ollut niihin tyytyväinen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s