Parin päivän haasteet

Helmikuinen lakkaushaaste etenee kyllä, instan puolella melkein aikataulussa jopa. Flunssa ja työt ovat vain vieneet sen verran mehuja, että tänne blogin puolelle en ole jaksanut kuvia tuoda. Mutta tässäpä pieni kooste, mitä on tullut tehtyä.

Päivä 7: XOXO

Tokihan minä tiedän, että xoxo tarkoittaa hugs and kisses, mutta siitä huolimatta ensin tuli ristinolla mieleen :D. Alle OPIn Dining al Friscoa, joka on ihana väri, peittää melkein yhdellä kerroksella, mutta siveltimenvetojen kanssa saa olla tarkkana, sen verran meinaavat jäädä näkyviin shimmerpinnassa. Vapaan käden piirustelut ei ole mun vahvuus, mutta silti näistä tuli ihan vängät. Pelit on piirretty Born Pretty Storen mustalla koristelulakkatussilla. (huomaa kuvausrekvisiitta nenäliina, oli kyllä vielä tuossa vaiheessa käyttämätön 😉 )

xoxo

Päivä 9: Hearts

Syrämmii syrämmii. Olin viime kuussa ostanut Stockman beautyn alesta OPIn You’re a Pisa workin sopuisaan alle kympin hintaan. Nyt se pääsi kynsille asti. Kuvat eivät tee sähäkälle marjaisan pinkille sävylle oikeutta. Päälle leimailin MoYoun Princess Collection 11 laatalta sydänilmapalloja. Leimailuun käytin Papun edellisessä postauksessa esittelemää BK Matte Whitea, joka tosiaan on loistava valkoinen siihen hommaan. Tykkäsin.

hearts

Päivä 11. Pastel

Onneksi kokeilemattomien lakkojen laatikosta löytyi tähänkin hommaan sopiva lakka: KBShimmerin I’d Rather Be With Blue, joka on tehty yhteistyössä Cosmetic Sanctuary -blogin kanssa. Pullossa lakka oli melkein puuterisen babyblue, mutta kynsille kuivuessaan väri muuttui hiukan tummemmaksi. Kyllä nämä nyt saavat silti luvan pastellisista mennä. Ihana lakka, onneksi Sissi päätti luopua tästä :). Lakka on täynnä sädehtivää shimmeriä/ glass fleckiä.  IRBWB kuivuu mattapintaiseksi, mutta minä kiillotin sen luottopäällyslakallani Poshella. Nimettömään lennähti vielä siirtokuvalintu Ystävänpäiväkirje nokassaan. Ehkä se on viemässä sitä peukalon linnunpönttöihin.

pastel-blue-valentine

KBS-pastel-blue-valentine

Sellaisia on tullut tässä väkerrettyä. Flunssa on edelleen kova, mutta toivottavasti jo voiton puolella.

6 kommenttia artikkeliin ”Parin päivän haasteet

  1. Oooh, onpa upean sävyinen tuo OPI:n pisa work. Ja niiin epäreilua että tällaisia vanhempia ja harvinaisempia lakkoja löytää Suomesta alennuksella 😀

    Tykkää

    • Oli kyllä kiva löytö ja ihan extempore-ostos. Se on tosiaan kirkas pinkki, mikä ei kuvasta näy ollenkaan.

      Tykkää

  2. I’d Rather Be With Blue on selkeästi enemmän sun väri koska mulle se ei sopinut ollenkaan. Söpöjä kynsiä:)

    Tykkää

Jätä kommentti