Hups

Kuinkahan tässä taas näin kävi, hyvin alkanut postaustahti lopahti melkein alkuunsa. Nöyränä täältä hiippailen takaisin näppiksen ääreen. Kynsiä on kuitenkin lakkailtu kohtuullisen aktiivisesti, joskaan ihan kaikkia en ole edes kuvannut. Ja kameran muistikortilla odottelee liuta myös. Siksipä olisi kai syytä taas ryhdistäytyä. Aloitetaan vaikka Helmihaasteen viimeisistä, jotka jäivät aikoinaan julkaisematta.

Päivä 23 oli teemaltaan simple. Valitsin lakkalaatikostani Crazy Polish Ladyn Violet Hillsin, joka päätyi minulle Papulta. Minun kuvassani lakan sävy on ihan liian sininen, oikea sävy näkyy hyvin vaikkapa Papun tikkukuvasta. Aksenttikynteen OPIn My Favourite Ornamentia ja keskariin pari OPIn I Snow You Love Men glitteriä. Siinäpä mun simple skittlette.
violet-hills

Haasteen viimeinen teema oli Galaksikynnet.Olen joskus aiemminkin tehnyt galaksit, mutta siitä on jo kotva (voi kiesus, millaiset duckfeetit noi kynnet olivatkaan). Silti kynsistä tuli taas hiukan samanväriset, vaikka vain yksi lakka sattui uudelleen mukaan. Vaan eipä mitään, tykkäsin näistä kyllä kovasti. Lakkoja tuli näihin käytettyä laajalti ja yli puolet niistä oli mustasta laatikostani o/.
Ensin Essien Licoricea kerros pohjalle. Päälle tämän kevään Essenceä, Headphones on. Näin oli saavutettu musta, mutta kimalteleva pohja, johon aloin sitten töpötellä meikkisienellä tähtisumuja: Golden Rose Matte Velvet 101, Essence It’s raining men ja Splash! ja China Glazen Señorita Bonita. Kuorrutteeksi sitten vielä OPIn Pirouette My Whistleä isommiksi ”tähdiksi”. Kuvat ei ihan kerro koko totuutta. IRL tää kimmelsi ja välkkyi, eikä huonot poset vaivanneet ;).
nailartfeb-galaksi

nailartfeb-galaksi3

nailartfeb-galaksi2

Siinäpä ne. Tätä kirjoittaessani on mustassa laatikossa enää kolme lakkaa. Hui, pitääköhän laittaa uutta lakkatilausta vetämään :D. OPIn Brazil-kokoelmasta muutama houkuttaisi, mutta ehkä maltan vielä. Syntilaatikon tyhjeneminen on myös saanut minut käymään muitakin lakkoja läpi, myyntiin on päätynyt taas aikamoinen kasa.
Saapa nähdä millä intensiteetillä jatkossa postaan, kun aikaa vie myös talonakennusprojektin suunnitteleminen…

10 kommenttia artikkeliin ”Hups

  • Kiitos. Eka päivitys rakennusprojektiin voi olla, että ollaan etsimässä pääsuunnittelijaa ja omissa mielikuvissa talon piirustukset on hyvinkin valmiit. Tosiasiassa ei ole vielä juuri mitään valmiina 😀

   Tykkää

 1. Heijeijei pieni kynsiharrastaja täällä terrrrrve! Voisit sie antaa vinkkejä just tuohon kynsien muotoiluun, kuinka tuon duckfeetin saisi kauniisti muotoiltua pois? Itsellä nimittäin juuri tuollaiset (pahemmat) kun siulla noissa aikaisemmissa kuvissa, oon vaan aina ajatellu että ei sille mitään mahda 😀 kiitos kaunis jo etukäteen 🙂

  Tykkää

  • No mullahan on kummassakin kuvassa rakennekynnet. Niissä se muotoilu on helppoa, kun vaan osaa ja ymmärtää. Eli koitetaan saada nätti c-kaari ja viilataan liika leveys pois ennen päällysgeeliä.

   Jos taas luonnonkynsi on on kärkeä kohti levenevä, on muotoilu syytä suorittaa varovasti. Kynnen sivujakin voi vapaan kasvun alueelta kyllä varovasti viilata kapeammaksi. Voi myös miettiä, onko neliskulmainen kärki paras, näyttäiskö kynnet kapeammilta ovaaleina vaikka?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s