Piirejä ja muita

Pakko postata -perjantai on jälleen täällä ja siksi pakottauduin sämpylänleipomisen lomassa hetkeksi koneen ääreen istumaan. Vielä löytyi varastosta valmiiksi käsiteltyjä kuvia. En kyllä oikein muista, milloin nämä kynnet ovat minulla olleet, mutta olettaisin, että tällä syksykaudella kyllä.

Sallan kynsilakkojen harvennushakkuusta pelastin itselleni joitakin (mm. kauan himiöimäni essence Freeriden) yksilöitä. Zoyan Neely ja FeiFei olivat molemmat siinä joukossa. Mustan purnukan tikkuja kotvan pyöriteltyäni, päätin yhdistää ne samaan lakkaukseen. Minä en hurjan kovasti fanita Zoyan sivellintä, isokyntinen yksilö kun olen, mutta ohkaisesta sudista huolimatta Neely levittyi ihan nätisti kynsille. FeiFei oli sitten hankalampi, se kaljuuntui ja vaati monta kerrosta ennen hyvää tulosta. Enkä mä ole kyllä väristäkään aivan varma…

No kumminkin, jotenkin industriaalinen fiillis tästä väriyhdistelmästä tuli. Niinpä kaivoin muoveista esiin MoYou Londonin Scifi 05 -laatan ja annoin stamperin laulaa. Golden Rose Matte Velvet 108 leimasi hyvin ja tarkasti. Mutta näiden piirilevyjen viivoja en silti saanut suoraan. Tällä kertaa esittelyssä myös se harvemmin näkyvä oikea käsi. Kuriositeettina huomautettakoon, että lähes tommoisia viivoja ja kuvioita piirtelen ja suunnittelen melkein päivittäin töissä.

spaceneely-bubble

spaceneely-bubble_right

Ihan hyväthän noista tuli, mitä nyt päällyslakka (en muista kyllä mikä) on näköjään kuplinut kovasti.Tässä on muuten luonnollisimmat kynnet mulla pitkään aikaan. Geelit on tosi ohuet, pelkästään lähes oman kynnen geelaus siis. Tässä muutama profiiikuvakin niistä. Sivuprofiili on hyvä ja luonnollinen, mutta kärjistä kynnet olivat ihme lättänät. Noin vähän c-kaarta mulla ei kyllä normaalistikaan ilman geelejä ole. Muistaakseni aika pian lohkeili kulmista geelit pois, oli siis liian kovaa geeliä näin ohueen geelaukseen.

spaceneely_profile

spaceneely_nonexistent-c-curve

Nyt uunista leviää jo niin hyvä tuoreen sämpylän tuoksu, että pakko on lähteä kurkkimaan joko olisi valmista. Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia artikkeliin ”Piirejä ja muita

 1. Mäkin voisin piirrellä tuollaisia viivoja ja palleroita mut ne ei johtaisi mihinkään :DD
  Värit on kivat ja kynnet on kyllä ihan sua:)

  Tykkää

  • No en tiedä johtaako ne minunkaan piirustelut (tähän läppään pitäis tietää, että aina me koitettan saada tarpeeksi hyvin sähköäjohtavia rakenteita aikaan 😉 ), mutta ainakin mulle maksetaan siitä palkkaa. Kiitos.

   Tykkää

 2. hauskat leimat, vähän erilaiset! Nimim. koukerokuvioihin jumittunut…. mullakin on ollut Neely, mutta musta se oli koostumukseltaan ärsyttävän paksu ja raidoittuva joten myin sen pois. Ehkä sitä mun yksilöä oli käytetty enemmän ja oli ehtinyt jankkiintua. Tosi nätti sävy se kyllä on 🙂

  Tykkää

  • Kiitti. Hhhmm. muistankohan mä ihan väärin. Melkein pitää testata uudelleen minunkin yksilöni, jos sekin oli oikeesti huono, enkä vaan muista, kun tostakin lakkauksesta on jo hetki.

   Tykkää

  • Kiitos. Siinä pienempikyntiselle sopivassa mallissa oli enemmänkin kivoja kuvioita, kannattaa ottaa se, jos vaan koko riittää.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s